Slider

Vaihtoehtoja sohvapöydäksi

2016-08-18

Kerroinkin jo, että meidän olohuoneessa on tapahtunut muutoksia ja iso, vanha sohvapöytämme on saanut muuttaa toistaiseksi kellariin. Kerron tästä postauksessa; Muutoksia olohuoneeseen (klik.). Lupailin myös, että kokoaisin tänne muutaman vaihtoehdon, jotka voisivat ulkonäkönsä puolesta kotiutua meille. Keräsin vaihtoehtoja suomalaisista verkkokaupoista ja kokosin ne yhteen kollaasiin. Kokosin yhteen myös linkit, joiden kautta pääsette ihmettelemään pöytien tuotetietoja.

Kaikki kollaasiin valitsemani pöydät ovat pieniä ja pyöreitä, mutta yritin parhaan mukaan etsiä mahdollisimman erilaisia vaihtoehtoja tarjolle. Kun ei taida olla mitään järkeä kerätä kollaasiin kuutta samanlaista pöytää, vai mitä?

1. Hilltorp. Jotex 99,00 € 2. Pyöreä sivupöytä. Hobbyhall 29,90 € 3. Sarjapöydät. Ellos 139,00 € 4. George. Ellos 89,95 €  5. Stone. Ellos 139,00 € 6. Spicy sarjapöytä. Masku 142,00 € 

Vaihtoehdot 2, 3, 5 ja 6 ovat loppupeleissä hyvin samanlaisia. Pari tai sarjapöytä olisi aivan ihana, mutta ikävä kyllä, en itse onnistunut löytämään juuri sellaista, joka olisi kolahtanut kuin metrin halko. 3 ja 6 ovat ihan kivoja vaihtoehtoja kylläkin. Vaihtoehtoon 2 ihastuin totaallisesti. Johtuneeko siitä, että se on tarpeeksi boheemi minulle? Valitsin mukaan myös pari tarjotinpöytä vaihtoehtoa. Värivaihtoehto olisi kaikkein mieluiten musta tai osittain musta, mutta se ei ole kuitenkaan välttämättömyys.

Ensi kerralla näettekin sitten, millainen pöytä meille tuli. Se nimittäin löytyi aivan vahingossa ja ihan pilkkahintaan.

*Tuotekuvat ovat kaikki lainattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright