Slider

Muutoksia olohuoneeseen

2016-08-03

Sinä, joka olet vieraillut blogissani jo pidemmän aikaa, olet nähnyt kuvia meidän kahvipöydästämme. Ilmoitin tuossa jokunen viikko sitten miehelleni, että nyt se saa luvan lähteä. Pidän pöydästä edelleen valtavasti, mutta siinä on yksi perustavanlaatuinen vika. Se on aivan liian iso meidän olohuoneeseemme. Ruokapöydän ja kyseisen kahvipöydän kaveriksi ei olohuoneeseen juuri muuta sitten mahdukaan. Mikä on ongelma, sillä Nuppu alkaa tarvitsemaan hiljalleen omaa leikkitilaa.

Eräänä iltana mieheni vei sohvapöydän sitten kellariin säilöön. Me nimittäin sovimme, että jos tämä jättiläinen ei mahdu siihen seuraavaan asuntoon, niin sitten se ansaitsee päästä myyntiin ja sitä kautta uuteen kotiin.


Kun tilasyöppö on siirretty viemään sitä tilaa muualle, pitäisi miettiä, mitä sen paikalle laitetaan. Pinterest on ollut jälleen oiva apu, kun olen yrittänyt selvittää visioitani niin itselleni, kuin myös miehelleni. Varsinkin miehelleni, joka ei aina ihan ymmärrä, miksi sisustaminen on niin tarkkaa.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

En tiedä, johtuuko halu saada pyöreä sohvapöytä, muutoksen tarpeesta. Edellinen oli nimittäin suorakaiteen mallinen. Puu voisi olla materiaalina kiva, mutta koska olohuoneemme on vielä materiaaleiltaan kovin sekava, voi olla, että päädyn yksiväriseen vaihtoehtoon.

Ihastuin kovasti Kahvi Charlottan (klik.) pöytäpariin ja aloin haaveilemaan vastaavanlaisesta parista. Vaikka edelleen se puu tuntui hieman liialta meidän olohuoneeseen.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Tämän kuvan pöydät ovat melko lähellä sitä, mistä haaveilen. Minua kiehtoo ajatus siitä, että tälläisella erikokoisella parilla kokonaisuuden kokoa pystyy hieman säätelemään.
Aion vielä rakentaa kollaasipostauksen vaihtoehdoista, jotka voisivat päätyä meidän olohuonetta kaunistamaan.

Miltä näyttää?

1 kommentti:

  1. Minun mielestä oikein kivalta, vaikka meillä ihan eri näköistä onkin.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright