Slider

Perheen kesken & vauvan farkut

2016-08-07

Meillä on ollut aivan ihana päivä ihan vain perheen kesken. Viikolla mies on pitkiä päiviä töissä ja me ollaan tytön kanssa aika paljon liikenteessä, joten ollaan yritetty pyhittää ainakin sunnuntait ihan vain yhteiselle ajalle.
Tänään lähdimme Nupun ensimmäisten päiväunien jälkeen Kanavan rantaan kävelemään, merenranta kahvila Kampelaan kahville ja lopulta vielä leikkipuistoon keinumaan. Nupulla nousi perjantai iltapäivänä melkein 39 asteen kuume, joka jatkui seuraavaan yöhön asti, joten tämä oli ensimmäinen kerta ulkona pariin päivään. Lauantai päivänä ja edellisenä yönä ei ollut kuumetta, joten uskalsimme lähteä ihan hyvillä mielin ulos. Pitkät housut, sekä pitkähihainen body päälle ja sukat jalkaan niin ei varmasti saa lapsi kylmää.


Nupulle päivä oli varsinainen herkuttelupäivä. Matkalla kanavalle metsästä löytyi kypsiä mustikoita, Kampelassa maisteltiin pannarin päältä kermavaahtoa, sekä isin pahvilautasta, kotimatkalla ostettiin kaupasta vielä vadelma/banaani-smootie välipalaksi, kun äiti ei osannut ennakoida pidempää kävelylenkkiä. Kuulostaako tutulta? Meidän kaupansoseiden syöminen on muutoin pudonnut lähes olemattomiin uudelleentäytettävien välipalapussien ansioista.

Pahvilautasen ja smootien välissä ehdittiin käväistä vähän leikkipuistossa harjoittelemassa myöhempiä aikoja varten. Nuppuhan on vielä niin pieni, ettei hänen kanssaan juurikaan pysty leikkimään, mutta keinumista, liukumäkeä ja karusellia on hyvä totutella käyttämään jo nyt.

Panta - Lindex
Body - Lindex
Housut - KappAhl
Sukat - KappAhl

Meidän Nupun tämän päivän asu on sellainen, että voisin itse kuvitella itseni hyvin helposti samanlaiseen kokonaisuuteen. Raitapaita ja vaaleat farkut, sekä tennarit, niin avot. Nuo Nupun farkut eivät muuten ole mitään perus farkkukangasta, vaan materiaali on enemmän trikoomainen ja paljon pehmeämpi. Mikä on minusta ihan edellytys lastenvaatteissa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että perus farkut ovat liian kovat ja epämukavat, kun kyseessä on pieni vauva. Näitä yllä olevia "farkkuja", voisin kuitenkin ostaa Nupun vaatekaapin täyteen, koska tyttö on maailman suloisin pikku farkuissaan. Mitä mieltä sinä olet vauvojen farkuista? Oletko koskaan tullut edes ajatelleeksi tällaista seikkaa?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö? ;) Vaikkakaan ei niin pieniä, kuin ne koon 50 ja 56 vaatteet, joita käyn parhaillaan läpi veljelleni.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright