Slider

Like mother, like daughter

2016-08-28

Olen tässä kuluneen vuoden aikana ruvennut katsomaan raitoja sillä silmällä. Haaveilen eteiseen musta-valko raidallisesta matosta ja vaatekaappiin voisin ottaa pari saman väristä paitaa.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.


Nyt syksyllä päädyin antamaan sitten periksi halulleni ja niin omaani, kuin Nupun vaatekaappiin on ilmestynyt pari raidallista vaatetta. Mikä oli muuten viimeinen niitti. Hurahdin raitoihin lopullisesti. Minua ei kuitenkaan tulla näkemään päästä varpaisiin raitoihin pukeutuneena, mutta tulen jatkossa piristämään ja raikastamaan yksittäisillä vaatteilla asukokonaisuuksiani. On hämmästyttävää, miten oma olokin tuntuu ihan toisella tavalla freesiltä uudessa, erilaisessa paidassa. Nuppu taas on vain syötävän söpö omissa raita bodyissaan.

Tänä syksynä minä ja Nuppu kuljetaankin samiksina. Mätsääviä velour verkkapukuja me emme kuitenkaan tule hankkimaan ja voi hyvin olla ettei mene montakaan vuotta, kun Nuppu haluaa pukeutua oman mielensä mukaan. Ja todennäköisesti kyseinen vaihe tulee jatkumaan pitkään. Silloin ei tule varmasti puheeksikaan samanlaiset vaatteet äidin kanssa, kun pitää olla Frozen-mekkoa ja Pikku Ponit-puseroa.

Veljeni kävi tänään vierailulla tyttöystävänsä ja minun pienen, pienen veljentyttöni kanssa. Että vastasyntyneet osaavatkin olla suloisia ja vauvakuume sen kun vain yltyy, kun saa pidellä moista pikkuista sylissä. Nuppukin olisi halunnut tehdä lähempää tuttavuutta serkkunsa kanssa, mutta sai tällä kertaa katsella vauvaa vain vanhempiensa sylistä.
Minun piti itseasiassa postata tänään ihan eri aiheesta. Halusin jakaa teidän kanssanne eräs syksyinen herkku, mutta meidän uuni hajosi kesken leipomisen ja valokuvat jäi ottamatta. Katsomme asiaa uudestaan, kun isännöitsijä on saanut toimitettua meille uuden hellan. Että näin tänään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright