Slider

Viileämmän päivän asuja

2016-07-17

Näin viileämpänä ja harmaampana päivänä on hyvä tilaisuus esitellä, miten meidän pieni tyylilyyli pukeutuu, kun ulkona ei ole yli kahtakymmentä plus astetta. Suomen suvi, kun on niin arvaamaton, että ihan joka päivä ei pelkillä legginseillä ja t-paidalla pärjää. Pipo hommattiin erään viileän ja tuulisen päivän jälkeen, kun totesimme sen yksinkertaisesti tarpeelliseksi.

Pipo - Lindex
Pusero - Kirppislöytö (alkuperä Lindex)
Legginsit - Kirppislöytö (alkuperä Lindex)


Olette ehkä huomanneet, että suosin aika paljon lastenvaatteissa ihan perus kauppoja Lindexiä, KappAhlia ja H&M:ää. Tämä siksi, koska näissä vaatteissa on hintalaatusuhde kohdillaan ja niistä löytyy yleensä myös kivan näköisiä vaatteita. Kirppareiltakin tulee poimittua juuri näiden ketjujen vaatteita, ihan huomaamattakin.Pipo - Lindex
Body - KappAhl
Legginsit - Lindex


Ennen kuin Nuppu syntyi, me saimme myös pajon lastenvaatteita, sillä lähipiiristä löytyi parikin pientä tyttöä, joiden vaatteet joutivat kiertoon. Itse asiassa, vaatetta tuli niin paljon, että sitä pystyi valikoimaan kivoimmat ja pistää loput eteenpäin. Seuraava Pikku Myy-mekko on yksi niistä meille ajautuneista vaatteista ja sopii yhteen meidän muiden Muumi vaatteiden kanssa.

Mekko - Moomin
Legginsit - Moomin


Huomenna olisi tarkoitus kertoa pitkästä aikaa hieman meidän perheen kuulumisia.
Ihanaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright