Slider

Vauvan kaupunkipäivän asu

2016-07-31

Me juhlimme eilen syntymäpäiviäni, ihan aikuisten kesken, sillä Nuppu pääsi yökyläilemään kummitätinsä luokse. Tästä syystä vietimme tänään aikaa perheen kesken, kävimme syömässä kiinalaista Helsingin keskustassa ja kävelimme sitten aikamme kuluksi ihan rauhassa, kiertoteitä yhden metroaseman välin ja eksyimme matkalla kasvitieteelliseen puutarhaan. Minä olin valinnut Nupulle mukavat, väljät vaatteet, sillä päivä oli todella lämmin. Kevään ja kesän aikana tytön lipaston laatikkoon on kertynyt ihan mukava kokoelma erillaisia väljiä tunikoita ja paituleita hellepäiviksi.


Tiedät varmaan tunteen, kun kuumalla ilmalla kaikki kireät vaatteet tuntuvat lähinnä tukalilta ja sitä kulkisi mielellään joko alasti tai sitten jossain liehuvassa säkissä. Tämä ajatus mielessäni, puen myös Nupun lämpimillä ilmoilla mieluummin vähiin ja väljiin vaatteisiin.

Panta - Lindex
Tunika - Lindex
Legginssit - Kirpputorilöytö
Tuttinauha - Ipanainen 


Olen ihan tyytyväinen, että valitsin Nupun päälle legginssit, enkä shortseja, koska Helsingin keskustta tuuli sen verran, että lyhyemmät housut olisivat voineet olla hieman turhan viileät. Meillä oli kyllä shortsit mukana hoitolaukussa varmuuden vuoksi. 

Koko kävelyretkemme ajan, minä yritin pitää silmäni auki ja nähdä mielenkiintoisia valokuvauskohteita. Kuvasin kaupunkia, arkkitehtuuria, sekä erilaisia yksityiskohtia. Kun aurinko alkoi paistamaan matalammalta, sain tallennetua myös mielenkiintoisia kontrasteja. Yllä teille muutama esimerkki saamistani kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright