Slider

Ostoslistalla vauvalle

2016-07-04

Varsinkin nyt keväällä ja kesällä me olemme reissanneet ja retkeilleet paljon Nupun kanssa. Näemme ystäviä, käymme kylässä ja piknikeillä. Listaa voi jatkaa viellä fyssarikäynneillä, neuvoloilla, sekä muilla lääkärinkäynneillä. Välillä on pitänyt ihan todeta, että nyt pidetään rauhallisempi kotipäivä. Kun vauva kasvaa, niin ruokailutavatkin muuttuvat hiljalleen ja vanhemmat joutuvat miettimään miten ateriat saisi parhaiten pakattua mukaan. Ennen sitä saattoi vain ottaa tuttipullon ja maitoa mukaan ja se oli siinä. Ei tarvinnut miettiä ihan hirveästi, että mitä syödään ja missä ja miten. Nyt mukaan tulee kuitenkin soseita ja parhaimmillaan useammalla aterialle, jolloin pitää miettiä eväiden kuljettamista, sekä itse syömistä. Se hankaloittaa hieman lähtemistä, vaikka ei teekään siitä mahdotonta.


Minä teen pääsääntöisesti ruuat itse, mutta myönnän, että välillä on niin paljon helpompaa, kun voi vain ottaa laukkuun mukaan sen valmiin pilttipurkin. Jos laukussa taas on itse pakattuja sosetta, en voi olla miettimättä, kestääkö kansi vai saanko kotona kuurata hoitolaukusta pois kesäkurpitsaa. Noh, nyt törmäsin sattumalta erään uuden blogin kautta Ipanainen-nettikauppaan ja voin sanoa ettei parempaa tuuria voinut käydä. Tällä yrityksellä löytyy nettikaupan lisäksi myymälä (Hakaniemessä), sekä kirpputori. Lisäksi yritys järjestää vielä erilaisia lapsiperheen arkeen liittyviä kursseja, eli ihan täydenpalvelun systeemit lapsiperheille. Pisteet siitä. Vilkaisin nopeasti kurssien nimiä ja sain ilokseni huomata, että ne vaikuttivat aivan asiallisilta paketeilta tilanteisiin, jotka saattavat oikeasti olla ongelmallisia (mm. Lapsiperheenensiapu ja Kärsivällisyyttä 3-vuotiaan kanssa). Verkkokaupasta löytyy aivan oma osionsa eväille, joka avaa ihan uuden maailman liikkumaan tottuneelle äidille ja lapselle. Itselle tuli nopeasti sellainen Mulle-toi-toi-ja-toi-fiilis.
Vilautan teille nyt juuri ne tuotteet, mitkä olisi voinut heti klikkailla ostoskoriin.

Kunhan Nuppu on riittävän vanha, olisin varmasti ryhtynyt hyödyntämään kaupan välipalapusseja, joiden olen kuullut olevan melko käytännöllisiä reissussa. Näitä kaupan pussejahan löytyy jokaisesta elintarvikkeita myyvässä puljusta ja niitä näkee melkein joka paikassa, jossa vain on lapsia. Minua kuitenkin houkuttaa suunnattomasti se, että voin valmistaa itse pussiin laitettavan välipalan, jolloin lapseni välttyy lisäaineilta ja turhalta sokerilta. Näitä tulee ehdottomasti meillekin ja lupaan antaa tuoterarviota tänne blogin puolelle, kunha saadaan pussit käyttöön.

Loogisena jatkeena edelliselle, Ipanainen tarjoaa välipalapusseihin myös korkkeja, jotka helpottavat lapsen syömistä. Korkit käyvät, sekä valmiisin välipalapusseihin, että uudelleentäytettäviin.

Koska kaupan lasisten ruokapurkkien kannet eivät ole tarkoitettu uusiokäyttöön, (ne eivät pidä enää kunnolla, rasvaa ei saa kannesta irti jne.) tällainen muovinen kansi antaa purkille uuden mahdollisuuden, muuallakin kuin lasinkeräyksessä. Ipanainen myy kansia yksittäisinä ja viiden kappaleen setteinä.

Evässetti olisi yksi hyvä vaihtoehto sapuskan kuljettamiseen. Siinä on kahdeksan osaa (kuusi kippoa, eväslaukku ja kylmäpussi) ja mahdollisuus ruuan kylmänä pitämiseen.

Välipalapussien lisäksi, tämä ruokatermari tulee meille ihan ehdottomasti. Minun silmissäni ehdotonta plussaa on se, että ruuan saa pidettyä tarvittaessa myös lämpimänä. Silloin ei tarvitse miettiä retkikohteita sen mukaan, että mistä löytyy mahdollisuus lämmittää ruoka. Tässä suositusikä on kuitenkin +12kk, älkää kysykö miksi. Jos joku tietää, niin kertokaa toki, niin saadaan siihenkin selvyys.

Tässä ovat omat suosikkini, mutta Ipanaisen sivuilta löytyy myös paljon, paljon muita tuotteita, myös lapsen kanssa retkeilyyn. Miltä teistä näyttää, mitä voisitti hankkia itsellenne? Onko tuttuja tuotteita? Onko jollakin kokemusta näistä tai hyväksi koettuja vaihtoehtoja? Kuulisin mielelläni, myös kotikutoisia vaihtoehtoja lapsen retkimuonan kuljettamiselle.

*Tuotekuvat lainattu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright