Slider

Vauvalle eväät mukaan

2016-07-28

Kuinka monella kuulostaa tutulta tällainen tilanne; Olet lähdössä vauvan kanssa retkelle, jossa tiedät hurahtavan väkisinkin koko päivän, eli vaihtovaatteiden, vaipanvaihtovälineiden, sekä virikkeiden lisäksi mukaan pitäisi pakata ainakin kaksi, mahdollisesti useampikin ateria ruokaa. Rintamaidolla pärjäävän vauvan kanssa ei ole tätä ongelmaa, sillä äidillä on aina ravintoa tarjolla. Kiinteitä syövän lapsen kanssa juttu onkin sitten toinen. Kaupasta saa toki pilttiä ja välipalapussia, mutta entä jos haluatkin varmistaa, että lapsesi saa myös retkellä kotitekoista, lisäaineetonta ravintoa?


Tein tuossa jokin aikaa sitten löydön, josta mainitsinkin jo aiemmin ostoslistalla vauvalle-postauksessa (klik.). Nimittäin My Pouch, uudelleen täytettävät välipalapussit (klik.). Nähdessäni nämä ensimmäistä kertaa, totesin, että pakko saada. Lyhyen käytön jälkeen, olen todennut näiden olevan aivan loistavia. Minulle, kuten monelle muullekin äidille, on tärkeää, että voin tarjota vauvalleni kotitekoista ruokaa. Välipalapussit tekevät siitä entistä helpompaa.

Kun tiedän meidän lähtevän reissuun, pakkaan pusseihin jäiset sosepalat, joko edellisenä iltana tai samana aamuna ja ne ovat ruoka-aikaan sulat. Silikoonisen välipalapussin korkin kanssa (klik.) vauva saa soseen pussista helposti, sotkematta. Sekä pussit, että korkit on helppoa pestä koneessa. Korkit käyvät muutoin, myös kaupan valmiisiin pusseihin.

Plussat:
+ Tiivis sulku
+ Konepestäviä
+ Lämmönkestäviä
+ Tilavia
+ Silikoni korkin kanssa syöminen on helppoa ja siistiä

Miinukset:
- Pussi pitää huuhdella superhyvin ennen tiskikoneeseen laittoa
- Silikonikorkki voisi kuulua samaan pakettiin

Näiden kanssa ei tarvitse pelätä hoitolaukun sotkeutumista, kannen pettämistä tai lasin rikkoutumista. Ja syöminen on helppoa. Ei tarvitse metsästää syöttötuolia ja pöytää. Suosittelen lämpimästi. Muutamat vastaantulijatkin, jotka ovat nähneet minun antavan Nupulle sosetta näistä, ovat ihastelleet niiden näppäryyttä.

Kumpiakin tuotteita voi ostaa Ipanaisen verkkokaupasta tai konkreettisesti myymälästä (klik.).

2 kommenttia:

  1. Ystävälle on syntymässä vauva lähiaikoina ja olen jotain pientä kivaa vaippakakun lisäksi miettinyt baby shower -lahjaan, ja tässähän se tuli. Ihan mahtava keksintö ja käytännöllinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi. Kuten sanoin, ihan huippu juttu. Kun ottaa nuo korkit mukaan, pienempikin lapsi osaa varmasti syödä pussista itse. Vinkki: Ipanaisen liikkeestä saa pusseja myös irtokappaleina.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright