Slider

Tuliaisia vauvalle

2016-07-10

Nuppu sai tuossa viikko sitten pieniä tuliaisia Ruotsissa asuvilta sukulaisistaan. Näin pieni ei vielä leluista kovin ymmärrä, hänellä on ne muutamat lelut, joita voi yrittää sovittaa kokonaisina suuhun, joten kysyttäessä pyynsin tuomaan vaatteita. Niitä tarvitaan aina, kun parin kuukauden jälkeen saa olla vaihtamassa kokoa.


Tuliaiset oli ostettu meille suomalaisillekin tutustusta ketjusta, nimittäin Lindexistä, joten tiedossa ei ollut mitään kulttuurishokkia. ;D


Toisesta paketista paljastui mitä suloisin vaaleanpunainen mekko ja siihen sopivat pöksyt. Väljät, vilpoiset pöksyt ovat olleet meillä ahkeraan päällä, toimittamassa shortsien virkaa kesän helteisinä päivinä. Aivan super sopöt takapuolen röyhelöiden kanssa. <3 Mekko on sen verran väljä, että meillä on juhlamekko valmiina kaikkiin syksyn juhliin. Nyt on enää ratkaistavan äidin asukriisit. 
Tämä mekko ei ole tullut muuten täällä Suomen myymälöissä vastaan, joten voi olla, että sitä on mahdollista saada vain Ruotsista. Nettikaupasta voi toki aina kokeilla etsiä.


Nämä ihanat, kesäiset yökkärit otettiin heti käyttöön ja ovat aivan huiput. Mukavan väljät ja kevyet näin kuumilla ilmoilla. Lisäksi Nuppu näyttää ihan supersuloiselta nämä päällä.
Näihin yökkäreihin olen törmännyt myös Suomen myymälöissä.

Kiitos vielä tuliaiset tuoneille. Vaatteet ovat oikeasti käytössä ja ainakin äiti tykkää hirmuisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright