Slider

Thomas Sabo - Charm club

2016-07-29

Diamonds are girls best friend... Eikös se laulu niin mene? Tällä kertaa en puhu kuitenkaan suoranaisesti timanteista, vaan koruista. Erityisesti yhdestä tietystä. Minä pidän korvakoruista, mitä isommat, sen paremmat, mutta käytän päivittäin myös kaulakoruja ja jonkun verran rannekoruja. Yksi rannekoru on kuitenkin ylitse muiden ja yleensä vakiovalinta tilanteessa kuin tilanteessa. Tutuistuin kyseiseen koruun, sekä sen suunnittelijaan aloittaessani blogien lukemisen. Silloin se esiintyi melko monen bloggaajan ranteessa. Unelmoin tällä hetkellä saman sarjan kaulakorusta ja toisen tyyppisestä rannekorusta vaihtoehdoksi.


Kyseessä on Thomas Sabon suunnittelema Charm koru, johon jokainen voi kerätä haluamansa charmit. Minulla on tällä hetkellä korussani heinä- ja toukokuun birthstonet, simppeli cat, sekä vanhan malliston tyylitelty cross. Baby on board-charm odottaa tällä hetkellä uutta tilaisuutta päästä uudelleen käyttöön.

Kävin tässä eräs päivä Thomas Sabon liikkeessä Itiksessä hakemassa itselleni uuden charmin. Tällä kertaa valitsin yksinkertaisen E-charmin, ilman timantteja.


Siksi tämä kyseinen kirjain, että Nupun nimi alkaa E:llä. Tämä valinta tuskin kaipaa tämän enempää perusteluja. Ajattelin myös hankkia jossain vaiheessa joulukuun birthstonen ja siirtäisin kaikki kolme kiveä charm-kaulakoruun, joka on myös toivelistalla.


Huomenna juhlimme, hieman jälkikäteen, syntymäpäiviäni, jotka olivat kuun alussa. Nuppu lähtee kummitätinsä luokse kyläilemään ja joitain ystäviämme tulee meille, mikä tarkoittaa, että pääsemme viettämään aikaa ihan aikuisten kesken. Olen illan leiponut kaksi kerroksista suklaakakkua huomista varteen ja toistaiseksi se on ainakin pysynyt kasassa. Kerron sunnuntaina, kuinka kakun kanssa kävi ja miten juhlat menivät.

Nyt, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright