Slider

Korkeasaaressa

2016-07-24

Nupun ensimmäinen retki eläintarhaan on nyt takana päin. Alunalkaen olimme lähdössä Korkeasaareen ystäväporukalla. Minä halusin ottaa kaksi nuorempaa veljeäni mukaan, ne murkut, joista olen puhunut täällä blogissakin. Lopulta myös äitini päätti liittyä seuraamme, jonka seurauksena minä päädyin ystävieni sijaan kiertämään eläintarhaa perheeni kanssa. Se ei haitannut minua yhtään. Olen kertonut täällä blogissakin, että olen hyvin perhekeskeinen ihminen ja jos ystävilleni ei minulle rakkaiden ihmisten seura kelpaa, niin omapa on häviönsä. En kuitenkaan kanna minkäänlaista kaunaa ystävilleni, minulla oli kaikesta huolimatta aivan mahtava päivä.

Pikkuveljilläni meni alussa kaikki aika, eläimien sijaan, pokémonien metsästämiseen. Sitten puhelimista loppui virta. Tiikerit ja saukot ja kamelit eivät olleet puoleksikaan niin kiinnostavia, kuin jynksit ja ponytat ja pikachut. Toinen teiniveljistäni itseasiassa ehdotti äidillemme, että he voisivat tulla Korkeasaareen joka päivä. Nuppu taas ei välittänyt eläimistä. Hänestä ympärillä häärivät enot olivat paljon hauskempia. Veljeni nimittäin hyysäsivät Nuppua koko loppuajan ja välillä minun piti olla ihan erotuomarina, kun heillä tuli kiistaa siitä kumpi saa työntää rattaita. Ihania poikia ja todella, todella rakkaita myös.

Kissapedot (pikku apinoiden lisäksi) ovat minun suosikki eläimiäni korkasaaressa. Ikävä kyllä, kyseiset elukat nukkuvat yleensä piiloissaan, kun niitä menee katsomaan. Ehdotonta ykkössuosikkiani, lumileopardia, ei näkynyt edes vilaukselta tai hännänpäältä. Pitäisi oikeasti ostaa joku vuosi liput kissojenyöhön. En ole kertaakaan käynyt ja minulle, kissarakkaana ihmisenä, se voisi olla melkoinen kokemus.

Nuppu jaksoi erinomaisesti koko pitkän, pitkän päivän. Nälkä tuli toki välissä, mutta siitäkin selvittiin (kerron toisessa postauksessa miten) ja päikkäritkin tuntuivat maistuvan tropiikista huolimatta. Illalla, kotona, uni tuli heti silmään iltatoimien jälkeen.

Illalla saimme vielä mahdollisuuden ihastella pesästään esiin kömpineitä tiikerin pentuja! Milloinkas te olette viimeksi käyneet korkeasaaressa? Mitkä ovat lempieläimiänne?

2 kommenttia:

  1. Mekin oltiin eilen korkeasaaressa. Oli ihana ilma ja sai kivasti taas liikuntaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli todella miellyttävä ilma. Lämmin, mutta ei liian aurinkoinen, joten olo pysyi melkoisen mukavana koko retken.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright