Slider

Bambutikapuut eteiseen

2016-07-27

Pitkästä aikaa on vuorossa sisustusaiheinen postaus. Nautin edelleen suunnsttomasti sisustamisesta, mutta nykyisellään sitä tapahtuu harvemmin ja varsinkaan niin isoja muutoksia, että niistä voisi täällä blogissa kertoa. Nyt olen kuitenkin muuttanut hieman eteisen ilmettä, mikä alkoi puhtaasti sattumalta.

Meidän makuuhuoneessa on jo jonkin aikaa asustanut bambusta rakennetut tikapuut. Kuten ehkä arvata saattaa ne ovat pelkkä koriste, eivätkä suinkaan mikään hyötyesine. Sain ne kierrätyksenä ystävältäni, joka oli sitä mieltä, että niiden oli aika jatkaa hänen kodistaan matkaa eteenpäin.

Babutikkaat - Second hand
Pääkallo - Itse tehty
Valonauha - Indiska
Unisieppari - Tuliainen Yhdysvalloista
Valonheittimen osa - Lahja (alkuperä: Linnanmäen roskis)
Karahvi (maljakko) - Second hand

Ne ovat etsineet jo jonkin aikaa paikkaansa kodissamme, mutta eivät ole sitä löytäneet. Ennen kuin nyt. Järjestellessäni paikkoja makuuhuoneessa, päätin siirtää tikkaat eteiseen. Ne sopivat paikalleen loistavasti ja toimivat koristeena, sekä naulakkona parille laukulleni. Kaiken lisäksi meidän eteinen kaipasikin uutta, raikkaampaa ilmettä.

2 kommenttia:

 1. Onpas kivat tikkaat. Jotain tuon tyylistä olen havitellut meillekin. Mahtavaa, että tikkaat saivat uuden kodin teiltä. Kaunis lisä teidän kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat. Ja kierrätys kunniaan. Olen saanut kyseiseltä ystävältä yhtä, jos toistakin ja pikku hiljaa pitäisi alkaa tyhjentää omia kaappeja samassa tarkoituksessa.
   Voipi olla, että ehkä jonain päivänä vaihdan nuo tikkaat heinäseipäistä tehtyihin, mutta siitä en ole yhtään varma.

   P.s. Taisin nähdä sinut tässä yksi, kun olimme Nupun ja mieheni kanssa kanavan rannalla kävelemässä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright