Slider

Asu helteisiin hautajaisiin

2016-07-02

Mainitsin aikaisemmin keväällä, että meidän perhettämme on kohdannut menetys ja nyt on tullut hautajaisten aika. Nyt haluaisin esitellä oman asuni, joka oli koottava vielä edellisenä päivänä ennen juhlia. Heräsin tilanteeseen hieman myöhään, Nupun viedessä ison osan ajatuksistani ja huomiointikyvystäni. Omistan kyllä muutamankin mustan mekon, mutta totesin nopeasti niiden helmojen olevan aivan liian lyhyitä, ollakseen säädyllisiä hautajaisissa.En halunnut etsiä vain jotain mekkoa, jossa on tarpeeksi pitkä helma hautajaisiin. Niinpä aloin etsiä mustaa maksimekkoa, jollaisen olen halunnut jo muutenkin hankkia. Oikeanlainen, minua miellyttävä maksimekko löytyi lopulta H&M:stä.

Tuo valkea huivi on noin vuoden vanha ja on muuntautunut useampaan tilaisuuteen. Se on toiminut ihan perus arjessa, "koruna" juhlassa ja tarvittaessa myös hartiahuivina, eivätkä käyttötarkoitukset varmasti lopu tähän. Enkä ollut ainoa vieras hautajaisissa, joka oli valinnut näillä helteillä nimen omaan huvin harteitaan suojaamaan.

Sisätiloissa päädyin kuitenkin nappaamaan harteilleni mustan boleron, ihan vain koska se oli käytännöllisempi vauvan kanssa ja syödessä.Mekko - H&M
Bolero - New Yorker
Huivi - Lindex
Kaulakoru - Glitter
Korvakorut - Glitter

P.S. Kun aloitin bloggaamaan, itseasiassa jo edellisen blogin kanssa, ajattelin ja lähes vannoin etten tule näyttämään julkisesti kuvia itsestäni, enkä varsinkaan julkaisemaan asukuvia, jossa olen itse pukeutunut kyseisiin vaatteisiin... Tämä siksi, että olen ujo, mitä tulee omaan vartalooni. Raskauskuvien julkaiseminen ei tuntunut samalta, koska silloin vartaloni ei ollut ns omani, vaan jotain ihanaa ja ihmeellistä. Mutta ikinä ei pidä sanoa ei ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright