Slider

Sadepäivän piknik japanilaisessa puutarhassa

2016-06-23Viimeksi olimme ystäväni ja Nuppusen kanssa Vuosaaren kanavanrannassa, jolloin sääkin oli huomattavasti erilainen. Tällä kertaa me lähdimmekin tytön kanssa, huolimatta taivaalla häilyvistä sadepilvistä, kohti Roihuvuorta. Tapasimme ystäväni kanssa Herttoniemessä ja koska siinä vaiheessa taivaalta alkoi jo tiputella vettä, päätimme suunnata kohti Roihuvuoren japanilaista puutarhaa, sillä tiesimme, että siellä on katos.Tällä kertaa kello oli sen verran paljon, että ensimmäiseksi oli tarjottava Nupulle ruokaa. Pikkuneiti ei vain tuntunut lämpeävän kylmälle lounaalle ja söi aika huonosti. Onneksi minulla oli mukana myös luumusosetta, sillä se maistui viileänäkin, muuten ateria olisi jäänyt todella vähäiseksi. Sen jälkeen laitoin tytön vaunuihin nukkumaan ja tarjosin yksityisen lauluesityksen, kun piti laulaa Nupulle muutama tuutulaulu unen houkuttimeksi.


Lopun aikaa valokuvasimme ympäri puistoa Nupun nukkuessa vaunuissa. Sitä rauhaa ei vain kovin kauaa jatkunut, kun pikkuneiti veti sen päiväiset raivarit, että nyt meidän pitää varmaan lähettää pahoittelukirjeet kaikille Roihuvuoressa asuville. Liekö tulevat hampaat meidän kilttiä tyttöä kiukuttaneet. Lopulta, kun mikään muu ei auttanut, otin hänet kantoliinaan, jossa matka kotiin päin taittui sitten aivan rauhallisissa merkeissä.

Suosittelen jokaiselle tuota japanilaista puutarhaa vierailukohteeksi. Se on kaunis, näkemisen arvoinen paikka ja sopii vaikka piknik paikaksi. Myös sadesäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright