Slider

Sadeilma ja facebook

2016-06-18
Ne, jotka seuraavat blogia myös facebookin kautta, ovat jo huomanneet, että me pakattiin Nupun kanssa kimpsut, sekä kampsut ja otettiin nokka kohti Sipoota. Tällä kertaa on tarkoitus olla äidin talouden teineille valvovana silmänä, kun he lähtivät isäpuoleni kanssa Ruotsiin kesäjuhlille. Totta kai nämä murkut alkavat olemaan jo sen verran isoja, että periaatteessa pärjäisivät jo itsekseenkin, mutta heillä tuppaa kuulemma syömäpuoli unohtumaan. Eli minun tehtäväni on lähinnä varmistaa, että herrat saavat ruokaa ja muistavat syödä sen, eivätkä välttämättä istu koko päivää tietokoneella pelaamassa.


Nuppu oli hivenen ihmeissään, kun koko ajan kaksi teinipoikaa hääri ympärillä, naama kiinni naamassa. Minusta oli ihanaa katsella, kuinka kaksi isoa kundia muuttuu ihan pehmoiksi pienen tyttövauvan kanssa. Poijat eivät menanneet saada tehdyksi mitään, kun he keksittyivät vallan viihdyttämään meidän Nuppua. Vanhempi itseasiassa totesi minulle, että hän ei ole varma, haluaako mennä ollenkaan kaverilleen äidin loppu matkan ajaksi, kun haluaisi vain olla Nupun kanssa. Aika suloista. Kun lupasin, että meidän koko porukka tulee viettämään Sipooseen juhannusta, hän totesi lähtevänsä seuraavana päivänä kaverilleen.

Ajattelin tässä samalla puhua hieman Big Mama's Homen-facebook sivuista. Minä en ole mikään some hirmu ja olen joutunut itseasiassa oikeasti opettelemaan sen käyttöä. Tähän mennessä facebook sivut ovat toimineet lähinnä kanavana jakaa blogipostauksia ja valokuvia, joista suurin osa on ollut mukana postauksissa. Päätin kuitenkin aktivoitua myös sen kanavan suhteen ja aion vastedes julkaista sellaisia arkipäiväisiä juttuja, jotka eivät blogiin asti pääse, sekä lempibiisejäni ja muuta, mitä satun vain keksimään. Tähän mennessä olen toivottanut muun muassa onnea varusmiespalveluksensa päättäneille, jakanut Laura Närhen uuden kappaleen (joka on jäänyt ilmeisesti pysyvästi pääni sisäiseen jugeboxiin) ja turhautunut pakkaamiseen. Eli käykää tykkäilemässä blogia myös sitä, niin ei jutut mene ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright