Slider

Kevätväsymystä?

2016-06-02En tiedä mikä on kun, tässä viime viikkojen aikana blogi ei ole ainoa mikä on jäänyt vähän retuperälle. Onko se nämä helleilmat vai joku kevätväsymys, mikä tämän tekee? Ensimmäisenä mieleen tuli, että tupla-annos vitamiineja nassuun ja itseään niskasta kiinni, jotta saadaan arki rullaamaan normaalisti. Tästä huolimatta blogi jäi vähän vähemmälle. Eikä se ole ensimmäinen kerta tämän kevään aikana. Tässä on ollut kuitenkin melkoisen paljon käsiteltäviä asioita, jotka ovat vieneet huomion muualle. Meillä on nimittäin harkittu muun muassa eroa ja omiin osoitteisiin muuttamista, mutta päädytty toistaiseksi tekemään töitä pariterapeutin kanssa. Sen lisäksi on ollut Nupun neurologinkäynnit ja fysioterapiamuutokset.

Tänään meillä on ollut Nupun kanssa sellainen suhteellisen normi päivä. Mitä nyt iltapäivällä piti kaivaa hetkeksi villasukat jalkaan, kun meinasi varpaat jäätyä sisällä ensimmäisen ukkoskuuron jälkeen. :o Nuppu pyörii onnellisesti lattialla ja touhuaa omiaan, kun minä tankkaan youtubesta päähän mindsetiä ja kirjoitan blogia.


Minulla on vino pino postausaiheita jonossa, jo senkin puolesta, että Nupun puolivuotispäivä lähestyy hiljalleen ja haluaisin puhua muutamista asioista liittyen kuluneeseen puoleen vuoteen, äitiyteen, somelapsiin ja ajattelin palailla takaisin synnytykseenkin vielä näin puolen vuoden jälkeen. Joten postattavaa on, kunhan bloggaaja vain jaksaa postata.
Postauksen valokuvat on otettu Järvenpäässä, äitini lähellä, jossa luonto on puhjennut kesään ihan käsittämättömällä voimalla. Olimme siis taas mummilassa viime viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. On ymmärrettävää, että välillä tulee tuollaisia kausia, että blogi jää vähemmälle. Teillä se on erityisen ymmärrettävää, kun pienokainen elämässä. Ja kyllähän sitä pientä kevätväsymystä on täälläkin ollut. Joskin aurinko on auttanut paljon jaksamaan töissä ennen loman alkua. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ovat nyt auttaneet kevätväsymyksen karistamisessa nuo Foreverin ravintolisät ja liikunta. Helteet eivät kyllä ole ikävä kyllä auttaneet asiaa, vaikka onkin ihanaa kun on lämmintä ja valoissa.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright