Slider

Äitienpäivä

2016-05-08

Tänään oli minun ensimmäinen, oikea äitienpäiväni. Sain jo viime vuonna jokusen äitienpäivän toivotuksen, sillä perheeni ja lähimmät ystävämme tiesivät silloin jo raskaudestani. Onhan tällä päivällä kuitenkin aivan eri merkitys nyt, kun lapsi on sylissä, eikä vatsassa. Vietimme päivää minun äitini luona Sipoossa. Reissasimme paikan päälle jo edellisenä iltana ja yövyimme äitini mukavalla vuodesohvalla. Aika harvoin me käymme äitini luona vain pikaisella visiitillä, sillä matkaa meidän välissämme on kuitenkin sen verran, että mukavampaa sitä on sitten yöpyä paikan päällä ja nautiskella vierailusta aivan rauhassa.


Aamulla minä ja mieheni, sekä pikku Nuppu saimme sänkyyn seuraa teini-ikäisestä veljestäni, joka on aivan lumoutunut vauvasta. Itseasiassa, molemmat äitini luona asuvat murkut, ovat aivan pöpeinä tästä tuoreimmasta perheenlisäyksestä. Nuppu ei saisi olla hetkeäkään yksin, jos veljeni saisivat siitä päättää. Se on oikeaisti aika suloista. Varsinkin, kun pojissa alkaa havaita, ihan selkeitä murkkuiän piirteitä.


Äitienpäivään kuului lenkkeilyä kuvan kauniissa Lemmenlaakson luonnonsuojelualueella, ajan viettoa perheen kanssa, sekä grillausta ja aivan yliveto juustokakku. Nam. Juuri nyt aloin miettiä, että olisi pitänyt pyytää äidin käyttämä resepti tänne jaettavaksi, mutta ehkä sen ehtii vielä.Nuppu-vauva nauttii täysin siemauksin lämmenneistä ilmoista ja vähäiseksi käyvistä vaatteista. Tänään hän nukkui yhdet päiväunet äitini talon kuistilla turvakaukalossa pelkässä kesätunikassa ja legginsseissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright