Slider

Niin mites ne lastenvaunut sopivat maastoon...

2016-04-11


No hyvinhän ne. Vähän taisi olla töyssyistä kyytiä, mutta ei jääty juurakkoihin jumiin. Nyt kun flunssa on vihdoin ja viimein voitettu, niin uskaltauduin lähtemään meidän Nupun kanssa ihan kunnon lenkille vaunujen kanssa ja metsästämään niitä kevään merkkejä. Ja niitähän löytyi. Löytyi vihreitä silmuja, leskenlehtiä ja muuttomatkoilta palanneita vesilintuja. Tuntuu, että sillä aikaa kun meillä on sairasteltu, ulkona on tullut ihan kunnolla kevät. Ihanaa.

Pakkasin olkalaukkuun mukaan kameran lisäksi myös pienet pihdit, joissa on hyvä leikkuriosa. Kävelimme lähimetsikön kautta ja samalla kun testasimme niitä vaunujen maasto-ominaisuuksia, niin minä leikkelin meille muutamia oksia maljakkoon. En tiedä tarkalleen, onko oksien leikkaamisessa jotain sääntöjä, mutta yritin leikata niitä mahdollisimman puita kunnioittavasti. Tänään siinä metsässä kävellessäni toivoin, että Nuppu oppii myös kunniottamaan kasvaessaan luontoa.


Kevät on ihanaa aikaa. Minä rakastan kesää ja nautin helteistä aina täysin rinnoin ja odotan uutta kesää aina syksin tullen. Mutta siitä huolimatta kevät on lempivuodenaikani. Tämä siksi, koska kaikki mitä rakastan kesässä, on edessä. Lisäksi keväällä joka päivä ilmestyy jotain uutta. Leskenlehdet, silmut puiden lehdissä, lakaistut kävelytiet, hiljalleen lisääntyvä lämpö...

Mikä on teidän lempi asioita keväässä?

2 kommenttia:

  1. Nyt sä olet ollut kyllä ihan nurkilla viimeisessä kuvassa :) Kesällä varmaan paljon ulkona terassilla eli jos satut huomaamaan ja kiertelemään lähistöllä, tule moikkaamaan. Asustellaan tuossa kaaritalossa. Tänään pitää lähteä töiden jälkeen Uutelaan hieman tutkailemaan kevään merkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan kävelen paljon tuolla kanavan rannassa, koska se on ihan ehdottomasti mun suosikkialuetta Vuosaaressa. Eli on tuon kaaritalonkin lähistöllä tullut pyörittyä ja kahlailtua siinä edessä altaassakin. :) Pitänee katsoa, jos törmäillään joskus...

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright