Slider

Kiitos

2016-04-17


Sain tässä facebookin kautta kiitosta ja pientä palautetta blogistani. Siitä tuli niin hyvä mieli, että halusin kiittää teitä kaikkia lukijoita. Olen kirjoittanut tätä blogia nyt noin yhdeksän kuukautta ja mukaan on mahtunut jo yhtä jos toistakin. Aivan aluss käsittelin jonkin verran raskauteen liittyviä aiheita. Aloitin vauvauutisilla ja jaoin kanssanne tarinoita muun muassa raskausajan ravinnonsaannista, vertailin pinnasänkyjä, pohdin kannattaako hoitolaukkuun sijoitta ja näin painajaisia lastenvaunuista. Raskaus päättyi melkoiseen joulukuuhun ja siihen, että sain kertoa teille tyttäremme syntymästä, sekä avata hieman synnytystäni. Sen jälkeen ollaankin ihemtelty uutta vauvaa, suunniteltu ristiäisiä, valvottu, koettu syyllisyyttä, mietitty syömisiä, käyty neuvolassa ja fyssarilla. Totta kai blogiin on mahtunut myös paljon muutakin, kuten elämäänikin. Nautin sisustamisesta ja valokuvaamisesta, laitan ruokaa ja teen asioita itse.
Tämä blogin kirjoittaminen on loppujen lopuksi aika yksinäistä puuhaa ja tähän menee aina aikaa, joka on aika ajoin pienen lapsen kanssa kortilla. Kommentit ja sponttaani palaute tuovat kuitenkin sitä tiettyä hohtoa, jonka vuoksi tätä jaksaa jatkaakin. Joten kiitos teille kaikille lukijoille. Te teette tästä kirjoittamisen arvoista.

Toinen juttu, josta haluan tämän tiimoilta puhua on se, että ajattelin antaa teille mahdollisuuden kysyä minulta asioita ja toivoa myös postauksia. Onko jotain aihetta, josta haluatte lukea? Entä, mitä haluaisitte tietää minusta? Laittakaa viestiä kommenttiboksiin, niin katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Ilmoitan myöhemmin täällä blogissa, kun olen saanut riittämiin kysymyksiä, enkä ota niitä enää vastaan.

Ihanaa kevättä ja alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright