Slider

Soijavahakynttilät

2016-03-20Minussa on jonkin verran käsillätekijän vikaa ja tykkään aina aika ajoin kokeilla uusia DIY-juttuja. Itsetehtyjä kynttilöitä olen miettinyt pitkän pitkän aikaa, mutta se on aina jäänyt. Sitten löysin kokeilemisen arvoisen ohjeen Kaikki paketissa blogista, jossa oli päätetty kokeilla soijakynttilöiden valmistamista. Postaukseen oli lueteltu sen verran paljon soijavahan hyviä ominaisuuksia, että pakkohan sitä oli kokeilla. Kävin hakemassa vahan Helsingistä Hobby Pointista ja ryhdyin kotona töihin.


Kaikki paketissa blogin ohjeet ovat niin hyvät, että minä en ala niitä teille erikseen kirjoittamaan. Siellä on ohjeet myös kynttiläkuppien hauskaan koristeluun. Minä kaivoin kaapista vanhoja tuikkukuppeja, pesin ne ja ryhdyin tekemään kynttilöitä. Minulla oli käytössä 500g soijavahaa, josta tuli kaksi isoa kynttilää. Tekeminen oli todella helppoa ja soijavaha ei ole edes kamalan kallista. Lisäksi polttaessa siitä lähtee miellyttävä, hyvin, hyvin, hyvin mieto tuoksu. Tykkään todella paljon, eivätkä nämä ole varmasti viimeiset kynttilät, joita tulen tekemään. Tulen varmasti hakemaan lisää soijavahaa ja valamaan lisää kynttilöitä, sillä minulla on vielä paljon tuikkukuppeja täytettävänä. Ovat ihan huippu juttu.2 kommenttia:

  1. Ihan huippua, että innostuit tekemään näitä. Hienoja kynttilöitä tuli. Meillä pääsiäisenä noita poltetaan nyt urakalla. Jouluna sitten voi tehdä lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin. Tykkään näistä kynttilöistä todella paljon. Nämä eivät jätä huoneilmaa sillä tavalla tunkkaiseksi kuten tavalliset kynttilät. Pitää hakea nyt vain lisää tätä soijavahaa.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright