Slider

Semmoinen päivä taasen

2016-03-07


Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Meillä on keskitytty loppuviikosta taas johonkin ihan muuhun kuin blogiin. Sen verran kävin eilen blogin puolella, että freesasin hieman sen ulkoasua, mutta kirjoittelu on jäi melkolailla olemattomaksi. Sunnuntaina isi otti vetovastuun vauvanhoidosta ja tämä äiti sai hieman levätä. Kumma miten yksi pitkään nukuttu aamu ja pari tuntinen yksin pesulassa läppärin kanssa tekee ihmeitä. Nyt jaksaa taas touhuta monta viikkoa vauvan kanssa.

Tämä valokuva on tammikuulta, mutta sen tunnelma sopii myös tähän päivään.

Tänään hommat eivät menneet ihan niin kuin suunniteltiin. Ensinnäkin meikäläisen puhelin otti ja sammui. Ihan tuosta noin vain se pimeni täysin, eikä reagoinut enää mihinkään. No eihän siinä auttanut kuin pistää tyttö rattaisiin ja lähteä viemään kapulaa Soneralle huoltoon. Päästiin melkein heti juttelemaan myyjän kanssa, joka olisi tarvinnut pienoisen oppitunnin asiakaspalvelussa. Melkein rupesi suututtamaan, kun hän totesi hyvin nuivasti, että epäili puhelimeni tilan johtuvan vesivahingosta ja ilmoitti ettei se menisi takuun piikkiin. Tähän minä totesin ettei kännykkäni ollut käynyt lähelläkään vettä ja sanoin, että sen voi lähettää ihan huoletta huoltoon... Hieman ärsytti myyjän asenne, mutta nyt on puhelin huollossa. Onneksi olin säästänyt edellisen puhelimeni, joka toimii ihan hyvin rikkinäisestä näytöstä huolimatta.

Sitten olisin illaksi halunnut mennä Foreverin koulutukseen, jossa puhuttiin palkkiojärjestelmistä. Mutta en viitsinyt ottaa tyttö tunniksi bussiin vaunuihin ja mies tuli vasta myöhään töistä kotiin, joten se jäi tällä kertaa välistä. Harmi. Osasyynä tähän oli, että luulin koulutuksen olevan vasta huomenna, joten uudelleen organisointi petti. Muutoin päivä on ollut melko rauhallinen. Pikkuneiti on ottanut päikkäreitä tunnin pätkissä, lukuun ottamatta Soneran reissua jonka ansiosta hän nukkui vaunuissa kolmisen tuntia. Isin kanssa kylvettiin ja nyt hörpitään iltamaitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright