Slider

Pääsiäislomalla

2016-03-27Meillä on ollut aivan ihana pääsiäinen perheen kanssa. Isäntäkin on saanut olla nyt pitkästä aikaa vapailla, joten me ollaan saatu olla koko perhe ihan vaan kotona. Perjantaina mun ystäväni kävi meillä syömässä ja mun äiti moikkaamassa Nuppua. Siinä sitten snapchatilla moikattiin pikaisesti enoa ja pappaa. Muutoin oltaisiin samalla kyydillä lähdetty Järvenpäähän pääsiäisen viettoon, mutta toinen mun kotona asuvista veljistä oli kipeänä. Jäimme siis kotiin.

On ollut todella virkistävää, kun kotona on ollut nyt useamman päivän toinen, joka on pystynyt auttamaan vauvanhoidossa. Ja olen tosiaan nyt patistanut miestä olemaan enemmän Nupun kanssa. Jo ihan sen vuoksi, että minusta vauvan on hyvä saada luoda suhdettaan isäänsä aivan alusta lähtien. Lisäksi minä saan itse ottaa hieman rennommin. Vaikka enhän minä ole malttanut antaa isän ja tyttären olla kovinkaan kauaa kaksistaan. Pitäähän se äidinkin päästä touhuamaan ja kutittelemaan lasta aina välillä, ettei tule vieroitusoireita. Joten älkää käsittäkö väärin, minusta on aivan ihanaa olla Nupun kanssa ja olla äiti, varsinkin kun meillä on ihan super helppo vauva. Mutta hieman kevyemmät päivät, jolloin toinen jakaa myös sen vastuun, ovat myös oikein mukavia.

Miten minä olen sitten käyttänyt tätä ylimääräistä vapautta? No, piirtämällä!! Mulla on ihan uudenlainen draivi päällä, enkä malttaisi jättää kynää hetkeksikään. Ihan mahtavaa. Sen takia on blogissakin ollut nyt hiljaista, kun minä olen tuhrannut nenä kiinni paperissa. Piirtäminen on kyllä edelleen se rakkain harrastus. Joten pitemmittä puheitta, siirryn takaisin paperin äärelle. Tästä pitää nauttia, kun kerrankin on inspiraatiota tehdä.

Hyvää pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa, että teillä on ollut oikein onnistunut pääsiäinen. Täällä yritellään totutella arkeen jälleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli todella miellyttävä pääsiäinen. Sen myönnän.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright