Slider

Lasten lauantain löytöjä

2016-03-13


Lindexillä vietettiin lasten lauantaita, mikä tarkoitti sitä, että kaikki lastentarvikkeet olivat tarjouksessa ota 3 maksa 2. Pitihän tätä tarjousta sitten hyödyntää ja lähteä shoppaamaan meidän neidille vähän uusia vaatteita. Typykkä kun kasvaa vauvojen tapaan hirmuista vauhtia ja uusille vaatteille on tarvetta. Ostin tällä kertaa vaatteita eri koossa ja nappasin mukaan sellaisia mitä tässä on tullut aivan erityisesti himoittua, kuten vaaleanvihreän muumi kollarin. Se on edelleen aivan yhtä herkullinen, kuin ensi kertaa nähdessäni.


Eikö ole maailman suloisin muumikuosi? Olen maininnut jo aiemmin, että sellaiset lasten perus printtivaatteet eivät minun silmääni lämmitä. Tällainen simppeli yksinkertainen kuvio on kuitenkin suloinen. Ostin puseron koossa 80, eli sen käyttöä odotellaan vielä hetki. Ehdimme siis etsiä vielä siihen sopivat pinkit legginssit. Mustat muumileggarit ovat taas kokoa 74, eli niidenkin käyttöä odotellaan vielä hetki.

Tuon kukkabodyn hankintaa olen miettinyt myös hetken ja nyt se tuli sitten hommattua. Se on koossa 68, eli se seuraava koko joka meillä kaivetaan esiin kun tyttö tuosta vielä vähän kasvaa.Ostin myös toisen bodyn koossa 62/68, joten se ehti pesun kautta vauvan päälle, ennen kuin ehdin napata siitä kuvan. Joten tästä tuli samalla myös vauvan päivänasu postaus. Tykkään tuosta vanhan oloisesta kukkakuosista ihan sikana, Meillä on ollut samalla kuosilla myös mekko pienemmässä koossa, joten pitihän sitä hommata myös body.Tässä muutama kuva meidän tytön tämän päivän tämän hetkisestä asusta. Se menee todennäköisesti vaihtoon sen ensimmäisen maitopulpahduksen jälkeen, sillä minun vauvani ei tarvitse olla likaisissa vaatteissa.

Mutta mitäs pidätte vaatesaldosta? Tuleeko teillä hyödynnettyä vaatekauppojen tarjouksia lastenvaatteiden osalta? Entä onko siellä samanlaisia printtikuvien vihaajia kuin minä?

4 kommenttia:

 1. Muumifanina tykästyin tuohon muumikuosiin. Muutenkin kauniit värisävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumit on ihania. Mietin tässä, että raaskinko käydä kotiuttamassa Lindexiltä samalla kuosilla yökkärin ja toiset legginssit eri kokoa, vai pitäisikö vinkata jollekin sukulaiselle.

   Poista
 2. Noi Lindexin muumivaatteet on mielettömän ihania! Mäkään en tykkää printtivaatteista, sellaisista missä on iso tahmainen kuva keskellä paitaa :D Yök. Mutta ehkä joudun joskus suostumaan niitäkin ostamaan, mikäli tyttö joskus sellaisista tykkää. Kaikki kukkakuosit hivelee munkin silmää, yhä enemmän kun kevät nyt tekee tuloaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin juuri läpi meidän seuraavan koon vaatteita ja totesin, että meillä on hirveästi pinkkiä, mutta ei mitään mun tyylistä. Voipi olla, että pitää käydä metsästämässä lisää muumia ja muuta neutraalia noiden pinkkien vaatteiden kaveriksi.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright