Slider

Erään DIY-projektin suunnittelua

2016-03-03

Pinterestin Työtila, on melkoisen uusi taulu, koska työtilan sisustaminen ei ole tuntunut ajankohtaiselta. Jonka vuoksi en ole sitten myöskään kerännyt inspiraatiota kyseistä tilaa varten. No, nyt olen alkanut katselemaan ideoita myös tätä osaa varten. Laitan teille nyt muutaman kuvan, jotka liittyvät uusimpaan projektiini. Olen löytänyt kaikki kuvat Pinterestistä, mutta laitan niiden alle linkin lähdesivulle.
Alkuperäinen kuva lainattu täältä.
Alkuperäinen kuva lainattu täältä.
Alkuperäinen kuva lainattu täältä.

Kuvien yhdistävä tekijä ei varmaan jää keneltäkään epäselväksi. Jostain syystä pidän valtavasti tuosta rautalankaverkko muistitaulusta. Helppo tehdä itse, hieman erilainen, teollinen ja tuollainen pohja antaa mahdollisuuksia vaikka mille. Minä en välttämättä tyydy ihan vain pelkästään tuollaiseen yksinkertaiseen versioon, vaan mietin kuumeisesti miten saisin siitä oman näköiseni. Niinpä mieleeni pälkähti, että voisin kehystää tuon.
Seuraavaksi on siis konsultoitava miestäni, joka osaa kertoa minulle, miten homman saa toimimaan ja millä tavalla hökötys saadaan seinälle. Meillä homma toimii niin, että minä ideoin ja unelmoin, mieheni tuo esille ideoideni ongelmakohdat ja keksii sitten ne olennaiset jutu, joilla ideat saadaan toimimaan. <3 Vaikka hän ei olekaan itse sisustamisesta kiinnostunut, hän ohjaa ja auttaa toteuttamaan näitä minun projektejani.
Sitten rupeamme etsimään itse verkkoa ja jotain, jolla se kehystetään... Kun homma lähtee etenemään, raportoin sen vaiheista tänne blogiin. Tästä se kuitenkin lähtee liikkellee.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea työtilaan. Nyt vain toteuttamaan. Ja kehikon kehystäminen ei ollenkaan hassumpi idea. Innolla odotan, millainen lopputulos on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Ei ihan perinteinen muistitaulu. Katsotaan vaan, että ehdinkö toteuttaa sen vielä tähän kotiin. Meillä on uusi asunto hakusessa ja voi olla, että en enää mitään suurempaa tänne toteuta. Mutta katsotaan...

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright