Slider

No niitä vauvanvaatteita

2016-02-04

Uhkailin Kastemekon alle-postauksessa, että minun pitänee tehdä postaus Lindexin vauvanvaate mallistosta. Olen tehnyt taas tuttuun tapaan kollaasin sellaisista vaatteista, jotka voisin haluta meidän vauvalle. Tyttö kasvaa kyllä niin hillitöntä vauhtia, että pian pitää ottaa käyttöön seuraavan koko ja se voi olla, että kokoelmaa pitää täydentää myös muutamalla uudella.

Olen suosinut ja suosin meidän tytön vaatteissa pääasiassa neutraaleja värejä, sekä malleja. Jo siitäkin syystä, että ne on helpompi kierrättää, jos seuraava lapsi onkin poika. Toki laatikoista löytyy myös pinkkiä, sekä mekkoja ja hamosia. Mutta melko neutraalilla mennään. Lisäksi en alun alkaenkaan valinnut stereotypisesti pelkästään vaaleanpunaisia vaatteita, vaan meillä on aktiivisessä käytössä limen- ja mintunvihreää, sinistä ja tumman violettia. Samalla linjalla aion mennä jatkossakin. Voimme sitten myöhemmin tytön kanssa väitellä siitä haluaako hän mennä tarhaan pinkissä tyllissä vai repaleisissa farkuissa.
1. Haalari 14,95€ 2. Collegepusero 14,95€ 3. Kuviolliset housut 11,95€ 
4. Muumi-pusero 14,95€ 5. 2-osainen setti 17,95€ 6. Raidallinen tunika 9,95€ 
7. Trikoohousut 7,95€ 8. Haalari 19,95€ 9. Body 9,95€

Vaalea, röyhelöhelmainen collegepusero on aivan syötävän suloinen. Sen verran suloinen, että se täytyy käydä kotiuttamassa tytölle. Se on kivan tyttömäinen ja pidän kovasti luonnonvalkoisesta väristä. Raitahousutu ovat yksinkertaisen suloiset. Niissä on myös pieni kengurutasku, joka on enemmänkin vain söpö kuin oikeasti käytännöllinen vauvalla.
Minä en hirveästi pidä lasten perus printtipaidoista, joissa on piirrettyjen hahmoja. Väittelen niistä My Little Pony-paidoista sitten kun tytöllä on omaa tahtoa ja mielipitetä, mutta toistaiseksi Hello Kityt ja ne ponit saavat jäädä kauppoihin. Mutta tuo vihreä Muumi paita on todella ihana. Haisulin ja Myyn kuvat ovat sen verran simppeleitä, että ne miellyttävät myös minun silmääni.
Siniraidallinen haalari sopisi hyvin haalarin alle lämmittämään kylminä päivinä tai sitten vain ihan kotona oleskeluun. Meidän vauva kun tykkäisi olla koko ajan alasti, mutta aina ei lämpötilat anna periksi, joten tuollainen söpö yksiosainen haalari voisi olla seuraavaksi paras vaihtoehto.

*Tuotekuvat on lainattuja.

2 kommenttia:

  1. Just äsken postasin myös vauvanvaatteista ja niistä mitä tällä hetkellä himoitsen. Vauvoille on niin ihana ostaa vaatteita! Mäkin tykkään suht neutraaleista vaatteista ja hempeistä väreistä ja myös inhoan printtipaitoja! Voi voi kun joku päivä meidän äitien pitää taipua niihin Hello Kitty -printteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin, että olit tehnyt myös vaatepostauksen ja hymisinkin sille hiljaa itsekseni. Ja sanos muuta. Odotan kauhulla sitä mahdollista tulevaa Hello Kitty vaihetta.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright