Slider

Meidän perheen hoitopöytäratkaisu

2016-02-01


Vauvalle-postauksessa mainitsin ohimennen, että meille ei tulekaan ihan tavallista hoitopöytää. Tämä johtuu ihan puhtaasti tilanpuutteesta. Olemme sovittaneet vauvan huonekalut kaksiomme makuuhuoneeseen, joten tilaa ei tosiaankaan ole ihan järjettömästi. Hyvin me vielä mahdumme, mutta jossain vaiheessa täytynee ruveta etsimään uutta asuntoa. Mutta se ei ole tämän postauksen aihe, vaan se miten me ratkaisimme tämän hoitopöytätilanteen.

Koska meidän oli joka tapauksessa hankittava vauvalle jokin vaatesäilytysratkaisu, joten päätin yhdistää nämä kaksi asiaa. Tämä tarkoitti tietenkin sitä, että meidän olisi löydettävä lipasto, joka olisi sopivan korkuinen ja jonka kansi olisi riittävän leveä. Etsinnän ja mietinnän jälkeen minä valitsin meille Ikeasta Hemnes-lipaston. Se on riittävän tilava vauvan vaatteille, ja sopii myös hoitopöydän tarpeisiin. Ihan kaikille en tätä suosittele, sillä lipasto on melko korkea. Me olemme mieheni kanssa keskivertoa pidempiä, jonka vuoksi tämä kyseinen lipasto toimii meillä.


Laatikoiden sisäpuolelle järjestystä ylläpitämään Ikeasta löytyi Skubb-laatikot, joista muutama on päätynyt myös lipaston päälle. Me ostimme kaksi mustaa laatikkosarjaa ja yhden valkoisen. Näillä sai kaksi ylintä laatikkoa järjestykseen ja vielä vaipoille ja harsoille omat paikkansa.
Tämä systeemi on toiminut meillä erinomaisesti, eikä ole valittamista. Mutta kuten sanoin, ihan kaikkein lyhimmille tämä ei ole se paras lipasto vaihtoehto.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää toimivalta ratkaisulta :) Mullakin ollut ideana, että käytän hoitopöytänä jo kotoota löytyvää lipastoa. Siihen vaan haluaisin päälle itse hoitotason, joka menee lipaston reunojen yli niin että tilaa on hoitotasolla enemmän. Mutta ongelmana on löytää oikean kokoista hoitotasoa, jonka saa lipaston päälle kiinnitettyä sekä myös se, että lipaston korkeus ei varmasti ole ihan ergonominen meille. En millään haluaisi uutta hoitotasolipastoa, koska lipastoja meiltä jo löytyy. Ahistaa kun en tiedä mitä tekisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on toimiva ratkaisu. Itse mietin aluksi myös hoitotason hankkimista tuohon lipastoon, mutta päädyin lopulta tähän ratkaisuun. Hoitotason kanssa saattaisi olla vielä aavistuksen helpompaa, mutta homma toimii erinomaisesti myös näin.

   Poista
 2. Tosi fiksu ratkaisu tilan ollessa tiukilla. Ja ah, niin ihanan organisoitu laatikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo Skubb-laatikot auttavat tosi paljon tuossa järjestyksen ylläpitämisessä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright