Slider

Tukka tuumailuja

2016-01-13

Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Taas tulee yksi Pinterest postaus, mutta ei mahda mitään. Koettakaa kestää. Tällä kertaa tosin haen inspiraatiota johonkin aivan muuhun kuin sisustukseen, nimittäin omaan päähäni. Raskauden aikana tukkani on saanut olla melko rauhassa, lukuunottamatta yhtä kertaa, kun päädyin kynimään sen keittiösaksilla. Minulla on melkoisen villinä rehottava luonnonkihara tukka, jonka vuoksi olen aika ajoin uskaltautunut itse sitä leikkelemään. Luonnonkihara kun antaa melkoisen paljon anteeksi epätasaisuuksia... Harvoin turvaudun tähän ratkaisuun, mutta raskauden alkumetreillä, hiukseni käytännössä katsoen kuolivat päähän. Kun erään kerran harja sitten jäi niihin kiinni, turhauduin ja kaivoin sakset esiin. Tästä on jo useampi kuukausi ja sen jälkeen hiukseni ovatkin saaneet kasvaa melkoisen vapaasti.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Nyt raskauden jälkeen pääni kuitenkin kaipaisi pientä piristystä, ammattilaisen tekemää leikkausta ja uutta väriä. Meillä on ristiäisetkin tulossa ihan lähitulevaisuudessa, joten olisi kiva saada tehtyä tälle juurikasvullekin jotain ennen niitä.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Yleensä värjään ja värjäytän hiukseni jollain kylmän punaisen sävyllä. Näin on ollut itseasiassa siitä asti, kun värjäsin tukkani ensimmäistä kertaa kahdentoista vanhana. Nyt alkaa kuitenkin tuntua siltä, että kaipaisin vaihtelua. Lisäksi, punainen väri haalistuu todella nopeasti rumaksi, jolloin sitä saisi olla koko ajan värjäämässä. Nyt lapsen kanssa sellainen ei välttämättä onnistu ihan samalla tavalla. Siksi olen alkanut miettimään tummanruskeaa sävyä, joka olisi melkoisen lähellä omaa, luonnollista väriäni. Tällöin juurikasvu ei välttämättä näyttäisi niin pahalta ja käsittääkseni ruskea väri haalistuukin hieman kauniimmin.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Värin lisäksi, haluaisin leikkauttaa tukkani myös hieman lyhyemmäksi. Olen vasta aivan viimeaikoina oppinut arvostamaan omaa kiharaa tukkaani. Varsinkin nyt, kun se on alkanut voimaan hyvin, eikä ole enää niin kuiva kuin tähän asti. Lyhyempänä se tuppaa kihartumaan entistä villimmin, mikä helpottaa usein minun tukan laittoani. Sen kun annan sen kuivua vapaasti suihkun jälkeen ja vóla! Mallin pitäisi kuitenkin sopia niin kiharoihin, kuin suoriinkin hiuksiin, jos innostun ja jaksan niitä suoristella.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Tässä tätä nyt oli. Välillä jotain muutakin kuin vauva ja sisustus juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright