Slider

Toipilasaika alkaa olla lopuillaan

2016-01-17

Niin se aika vain kuluu. Pian minä en ole enää toipilas ja saan alkaa oikeasti elämään normaalisti. Tällä minä tarkoitan lähinnä sitä, että saan pian nostella muutakin kuin vain vauvaa, mikä puolestaan helpottaa hieman täällä kotona elämistä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tuo meidän typykkä on pian jo kuukauden. Hui. Vastahan me kotiuduttiin sairaalasta...


Tämän kunniaksi, uskaltauduin viimein lähtemään ihan kunnolla lenkille. Olenhan minä uskaltautunut kauppaan, lääkäriin ja sellaisille pikku kävelyille vaunujen kanssa, mutta en mitään sen isompaa. Tänään sen sijaan pakkasin typykän vaunuihin, heitin itselleni kunnolla vaatetta päälle ja lähdin ulkoilemaan. Suuntasin tuttuihin kävelymaisemiin kameran kanssa, tarkoituksena ottaa pari kuvaa, kun ulkona oli niin upea ilma.

Ihan vain pariksi kuvaksi se sitten jäikin. Meidän neiti kun pisti hirvittävän metelin pystyyn, kun pysähdyin kuvaamaan. Huuto tosin loppui kuin seinään, kun pääsimme jatkamaan matkaa... Paremmin sitten ensi kerralla. Tarkoitus olisi nimittäin nyt viimein opetella tytön kanssa sellainen hyvä ulkoilurytmi. Ihan paukkupakkasille ei noin pienen kanssa voi oikein ulkoilla, mutta sään salliessa kuitenkin. Vauvallekin tekee hyvää saada raitista ilmaa ja minullakin on mahdollisuus pudottaa noita raskauskiloja. Tärkeintä kuitenkin on, että tyttö oppii arvostamaan kasvaessaan ulkoilua ja raitista ilmaa.


Hyvää tulevaa viikkoa kaikille teille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Ihania talvikuvia olet ottanut. Niin se aika rientää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan rientää. Kohta saan varmaan kauhukseni huomata, että tyttöni on jo vuoden ja pohdiskelen minne se aika meni.

   Poista
 2. Ihanan talvisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensi kerralla on kyllä tosiaan pakko lähteä kuvaamaan ilman vaunuja, koska meidän neiti ei yhtään tykkää siitä kun vaunut pysähtyy.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright