Slider

Toinen pitkäaikainen haave toteutuu

2016-01-03

Olen kertonut aiemmin, kuinka iso osa meidän talouden huonekaluista ja tavaroista on saatu silloin kun mieheni kanssa muutimme yhteen. Tästä syystä asunnossamme on vallinnut pitkään ja vallitsee edelleen paikoitellen, sellainen kirpputorimainen kaaos. Olen tässä pikku hiljaa saanut sitä hallintaan, mutta vielä olisi tehtävää. Nyt tässä välipäivinä saatiin kuitenkin aikaan iso muutos meidän olohuoneessa. Nimittäin meidän vanhat sohvanrumiluksemme saivat lähtöpassit suorinta tietä sohvien taivaaseen. Eikä tule muuten ikävä.
Tässä kuvassa näkyvät hyvin nuo vanhat rumilukset.

Minä olen itseasiassa valinnut meille uuden sohvan noin vuosi sitten, mutta sen kotiuttaminen on jäänyt sitten työn alle. Kun meidän tyttö syntyi, ilmoitin miehelleni, että nyt se sohva tulee meille. Halusin nimittäin ehdottomasti kunnon sohvan, jossa vauvan kanssa voi rauhassa kölliä ja oleilla. Sekä sohvan, jolla on hyvä istua ja myös imettää. Vanhat sohvamme eivät nimittäin täyttäneet näitä kriteereitä. Tämä tarkoitti sitä, että mieheni sai siis hypätä ystävänsä kanssa autoon ja suunnata Ikeaan, koska minusta ei leikkaushaavoineni ole mitään hyötyä raskaiden pahvilaatikoiden kanssa. Sitä ennen olin tehnyt rakkaalleni hyvin yksityiskohtaisen ostoslistan siitä, mitä meille on kotiutettava ja näyttänyt vielä varmuuden vuoksi tuotekuvat kyseisestä mööpelistä. Ja ei, tämä ei ole mieheni aliarvioimista, vaan riskien minimoimista. Hyvin pojat pärjäsivätkin ja meille kannettiinkin uuden uutukainen sohva, joka oli kyllä toistaiseksi kolmessa eri pahvilaatikossa. Pojat myös kokosivat sohvan ja tämä mamma ei voisi olla onnellisempi. Vihdoinkin meillä on kunnon sohva, jolla on hyvä istua ja loikoa vauvan kanssa.

Yksilö, joka meille valikoitui on Ikean Friheten tummanharmaalla päällisellä. Suurin syy siihen, miksi tämä sohva valikoitui meille oli se, että kyseinen yksilö on melkoisen pieni kulmadivaani. Yleensä vastaavanlaiset sohvat ovat melkoisen isoja ja massiivisia, mikä ei olisi sopeutunut meidän pieneen olohuoneeseemme. Vaikka Friheten on pienempi, siinä on kuitenkin hyvin tilaa istua. Kaksi muuta syytä ovat se, että tämä on vuodesohva ja divaanin alta löytyy näppärä säilytystila, esimerkiksi petivaatteille.

Ikeassa sohva näytti itseasiassa paljon pienemmältä ja voin sanoa, että isompi ei olisi todellakaan mahtunut tähän olohuoneeseen. Kuten kuvista ehkä näkyykin. Täytyy kuitenkin sanoa, että en voisi olla tyytyväisempi valintaani. Nyt meidän olohuoneemme on taas askeleen lähempänä sitä, mistä haaveilen.4 kommenttia:

 1. Oi kuinka kiva sohva! Siinä kelpaa köllötellä :) Meillä on nikkaroitu pöytää keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja tälle mahtuu hyvin vauvan kanssa. Edelliset olivat niin kapeita, että hyvä kun itse mahtui niille pitkälleen.

   Poista
 2. Tulipa valtava muutos! :) Hienon sohvan olet valinnut ja divaaniosalla on varmana kiva köllötellä välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Ja ihan tervetullut muutos onkin. Me ollaan haaveiltu divaanisohvasta pitkään. Joten ollaan tosi tyytyväisiä kun löytyi sellainen, joka mahtuu meidän pieneen olohuoneeseen niin, että jää tilaa elämisellekin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright