Slider

Tervetuloa vuosi 2016!

2016-01-01

Nyt ei olisi voinut uusi vuosi paremmin alkaa. Meikäläisen vastustuskyky on jälleen ottanut flunssasta otteen ja olo alkaa olemaan lähes terve. Huippua kun alkaa oma terveys olemaan nyt niin vakaalla pohjalla, että taudit talttuvat nopeasti, jos ylipäätänsä pääsevät iskemään. Vielä puoli vuotta sitten olisin maannut monta päivää todella kipeänä sängyn pohjalla. Siitä huolimatta, meillä  koko perhe köllöteli tänään sängyssä puolille päivin ja nautittiin siitä, että tyllerö vielä nukkuu suurimman osan päivästä. Kyllä niitä aikaisia aamuja riittää varmasti sitten vastaisuudessa, joten otetaan näistä ilo irti.
Isi otti tytön tuossa aikaisemmin vaunuihin ja lähti käymään kävelyllä. Mamma sai hetken omaa aikaa, mikä sujui blogin parissa, vaikka joku olisi suositellut nukkumaan. Meikäläinen ei tosiaankaan ole mikään uuden vuoden juhlija, enkä myöskään tee uuden vuoden lupauksia. Siitä huolimatta itselläkin tulee tässä vaiheessa hieman mietittyä mennyttä ja tulevaa vuotta. 2015 on ollut huikea vuosi. Olen oppinut paljon itsestäni ja joutunut miettimään elämääni uudelleen. Parisuhteeni on kasvanut ja muuttunut. Vaikka vuoden alussa oli melkoisen hilkulla se, että onko minulla parisuhdetta enää ollenkaan. Keväällä sain suureksi yllätykseksi ja iloksi huomata olevani raskaana, mikä määrittikin sitten koko loppuvuoden suunnan. Sitä on tullut hankittua vähän kaikenlaista ja mietittyä asioita kokonaan uudessa valossa, kun on tiennyt, että loppu vuodesta mukana tulee olemaan kokonaan uusi ihminen. Raskaus on ollut aivan uskomaton kokemus, jonka haluan jossain vaiheessa kokea uudestaan.
Kun mennyt vuosi on pyörinyt enemmän tai vähemmän vauvavatsan ympärillä, tuleva vuosi tulee taatusti kulumaan sitä tuotosta ihmetellessä. Ollaan miehen kanssa puhuttu, mitä kaikkea meillä tulee olemaan tytön kanssa edessä. Sen lisäksi, nyt kun oma tukala olo helpottaa, sisustus kärpänen on päässyt jälleen puraisemaan ja mielessä on vaikka mitä projektia. Ja tärkeimpänä kaikista, kun kroppa alkaa hiljalleen toipumaan synnytyksestä, pääsen kokeilemaan mitä kaikkea aloe veralla saa aikaan niin ulkoisesti, kuin sisäisetikin.

Vielä kerran, hyvää uuttaa vuotta teille kaikille. Katsotaan rauhassa, mitä se huominen tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright