Slider

Olohuone unelmia

2016-01-06

Tässähän kävi nyt niin, että kun tuon uuden sohvan myötä meikäläistä pääsi puraisemaan jälleen sisustuskärpänen. Viime kuukausina ajatukset pyörivät niin vahvasti synnytyksessä ja vauvassa, että sisustusinto ja suunnitelmat jäivät hieman taka-alalle. Nyt sormet kuitenkin syyhyävät päästä sisustamaan. Varsinkin, kun sisustusmakuni on muuttunut melkoisesti kuluneena vuonna, kuten olen teille kertonut. Ennen olen ihastellut sellaisia jenkkien tapaan runsasta ja värikästä tyyliä. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että mieltymykseni ovat kääntyneet lopullisesti hieman pelkistyneempään ja mustavalkoisempaan suuntaan. Olen myös kehittänyt mielenkiinnon tiettyjä luonnonmateriaaleja kohtaan ja todennut ettei design ole yksioikoisesti vain rumia huonekaluja.

Nyt päädyin kaivamaan Pinterestin syvyyksistä joitain inspiraatiokuvia olohuonetta varten, selkeyttämään vähän omia näkemyksiä ja näyttääkseni teille aavistuksen siitä, millaisesta tyylistä haaveilen.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Yksi, minun mielestäni, olohuoneen perusjuttuja sen mukavan sohvan lisäksi ovat pehmeät sisustustyynyt ja lämpimät torkkupeitot. Meillä koristetyynyt saavat olla harvoin ihan vain koristetyynyjä, vaan yleensä niitä on pinoina päiden alla ja meikäläinen asuu torkkupeiton alla tähän aikaan vuodesta. Sen lisäksi tyynynpäälliset ja torkkupeitot ovat niitä, joita vaihtamalla on helppo muuttaa huoneen ilmettä.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Yksi juttu, joka on tällä hetkellä hakusessa meidän olohuoneeseen, on kaunis, vanha senkki tai lipasto toimittamaan tv-tason virkaa. Tämä on sellainen, jota metsästän nettikirppiksiltä tai tavallisilta, koska kaipaan oikeasti jotain aikaa nähnyttä ja ajan patinoimaa.
Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Kuva löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Näissä inspiraatiokuvissa näkyy edelleen tietynlaista ylellisyyttä, jota minä kaipaan kotiini. Mutta voin kertoa, että värimaailmat ovat huomattavasti pelkistetympiä kuin mihin olen aikaisemmin mieltynyt. Sateenkaaren väreissä säihkyvät inspiraatiokuvat ovat saaneet siirtyä, kun olen alkanut haaveilla yksinkertaisemmista väripaleteista. Mustaa, valkoista ja hieman harmaata pehmentämässä, ehkä paikoitellen beigeä lämpöä tuomaan.

Seuraavaksi vuorossa olisi verhojen ja sen senkin, sekä kirjahyllyjen etsintää. Lisäksi joitain uusia koristetyynynpäällisiä olisi myös hakusessa. Ehkä sitä, kun tästä hieman toipuu, pitäisi ottaa suunta kangaskauppaan ja katsoa mitä sieltä löytyy. Meikäläinen kuitenkin osaa käyttää ompelukonetta aivan sujuvasti...
Ja lisää olohuoneeseen liittyviä inspiraatiokuvia löytyy meikäläisen Pinterest sivuilta, Olohuone-taululta.

4 kommenttia:

 1. Klassisen kauniita nuo valitsemasi inspiraatiokuvat. Niistä on hyvä ammentaa inspistä. Mielenkiinnolla seurailen sisustushaveiden toteutumista. Hiljaa hyvä tulee. :)

  VastaaPoista
 2. Pinterestistä löytyy kyllä niin ihania inspiraatikuvia. Nämäkin valitsemasi ovat todella kauniita. Ja kannustan myös ompelemaan itse tyynynpäälliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on ihan huippu. Olen saanut sitä kautta monta ideaa, muuhunkin kuin sisustamiseen, vaikka itsellä sisustuskuvia tulee katseltua kaikkein eniten.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright