Slider

Kutsukorttisavotta

2016-01-24

Ristiäiset tulee ja lähestyy kovaa vauhtia. Sen verran kovaa itseasiassa, että tajusin meidän kutsujen olevan ehkä himpun verran myöhässä. Lähestulkoon kaikki vieraat tietävät kyllä jo entuudestaan ristiäisten päivämäärän, mutta haluan ehdottomasti lähettää vielä aivan oikeat kutsut. Konkreettisessa, postissa lähetetyssä kutsussa on kuitenkin aivan omanlaisensa fiilis ja tunnelma. Lisäksi ristiäiset kuuluvat minun silmissäni sellaisiin juhliin, joihin ihmisiä ei vain kuulu kutsua facebookissa tai tekstiviestillä.

Meikäläinen päätyi tekemään kutsut ihan itse. Pidin homman sen verran yksinkertaisena ja simppelinä, että homma onnistuu keneltä tahansa (jos vaikka mies joutuisi auttamaan). Lisäksi homman piti hoitua vähän niin kuin liukuhihnalla, koska kutsuja tuli melko monta ja minulla on edelleen pieni vauva, joka kaipaa tällä hetkellä paljon huomiota nimenomaan minulta. Isin syli ei kelpaa lainkaan niin usein kuin minun.
Ja täytyy sanoa, että jälleen kerran yksinkertainen on kaunista ja vähempi on enemmän. Kutsuista tuli todella simppelit ja kauniit, vähällä vaivalla.

Kaikki tarvikkeet kutsuihin löytyivät Sinellistä. Luonnonvalkoiset korttipohjat ovat kokoa 15x15 cm. Sana Kutsu on tuttu ja turvallinen ääriviivatarra, joka säästää aikaa ja kättä ja on varmasti siistin näköinen. Alanurkan leiman leimasinmuste on Versafinea sävyssä Vintage Sepia ja leima on taas ihan perus kumileimaisin. En löytänyt nettisivuilta juuri tuota kyseistä leimasinta, enkä tiedä miten nuo leimasinmallit vaihtelevat myymälöittäin, joten en osaa sanoa varmasti löytyykö liikkestä samanlaista.
Nuo leimat ovat minulle melkoisen uusi juttu, mutta voipi olla, että perehdyn jatkossa paremmin niiden käyttöön. Tässä kutsujen teossa se tuntui todella kätevältä, kun piti saada joka korttiin kaunis, identtinen koriste. Sabloonan tekemisessä on aina oma työnsä ja piirtämällä on vaikea saada aikaan täysin identtistä. Olisin tietysti voinut käyttää piirtopöytääni, mutta korttikartonki saattaa olla liian paksua.


Kutsun sisälle kirjoitin koneella ja printtasin sen varsinaisen tekstiosan, jota en täällä blogissa näytä, ihan vain suojellakseni perheeni yksityisyyttä. :)
Mutta mitä tykkäätte meidän kutsuistamme? Eivät olleet vaikeita tehdä ja näissä se liukuhihna periaate onnistui hyvin, vaikka niihin menikin se oma aikansa.


8 kommenttia:

 1. Kauniit kutsut olet tehnyt. Yksinkertaisen kauniit. Se yhdistelmä toimii aina. Ja kyllä kutsu on aina kiva saada, vaikka päivämäärän tietäisi etukäteen. Tsemppiä juhlavalmisteluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tällä kertaa jotain yksinkertaista. Säästän sen pinkin, röyhelöt ja rusetit sitten tuleviin syntymäpäiväkutsuihin. Ja kiitos, tsemppiä tässä varmasti tarvitaankin vielä.

   Poista
 2. Todella kauniit kutsut. Olen myös samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Konkreettinen kutsukortti on aina kiva ja henkilökohtaisemman tuntuinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kyllä, konkreettinen kutsu tuntuu henkilökohtaisemmalta ja on melkein yhtä kiva saada kuin postikortti.

   Poista
 3. Kivat simppelit kutsukortit :) Mä rakastan askartelua ja en malta odottaa että pääsen väkertämään kutsuja sitten nimiäisjuhliin, kun vauvamme syntyy. Mä kyllä varmaan innostun niissäkin liikaa vaaleanpunaisesta, kuten kaikissa hankinnoissa, koska tyttöä on tänne lupailtu! Jäänpä seuraamaan sun kivalta tuntuvaa blogia ja erityisesti vauvaelämää, meillä kun kaikki on vielä edessäpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onneksi olkoon tulevasta vauvasta! Ja tsemppiä siihen tulevaan koitokseen. Ja kukin tavallaan. Itse hieman aristelen hieman sitä vaaleanpunaista, kun en ole koskaan kyseisen värin varsinainen ystävä ollut. Kyllä meidän tytöltä varsinkin vaaleanpunaisia ja pinkkejä vaatteita on, mutta henkilökohtaisesti pidän vauvalla neutraalimmista väreistä.
   Ja tervetuloa blogin pariin.

   Poista
  2. Kiitos :) Mä taas olen aina tykännyt vaaleanpunaisesta, sillä tavalla että sitä on sopivasti eikä se ammu yli esim. sisustuksessa tai vaatetuksessa. Vaaleat ja hempeät värit vauvoilla on kyllä mun mielestä kaikista ihanimpia, esim. Newbien vaatteet.

   Poista
  3. Newbien vaatteet on ihan uskomattoman suloisia. Tykkään niistä ihan älyttömästi.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright