Slider

Vuoden viimeinen ilta

2015-12-31

Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Eipä se vuoden vaihdekaan mene meillä ihan niin kuin suunniteltiin. Meikäläinen nappasi sitten ihan viime metreillä itselleen kovan yskän ja kuumeen, joten niin ne uuden vuoden suunnitelmatkin menivät uusiksi. Tarkoitus oli viettää lapsiystävällisesti uutta vuotta ystäväpariskunnan kanssa. En kuitenkaan halua tartuttaa ketään, joten nämä suunnitelmat peruuntuivat. Pidämme siis joskus toiste jotkut rauhalliset illanistujaiset korvaamaan tätä kertaa...
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Meillä siis sujuu vuoden vaihdos odotettua rauhallisemmissa merkeissä. Mikä ei minua varsinaisesti haittaa. Uusi vuosi kun on yleensä se aika vuodesta, jolloin minä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi töihin. Lapsena tämä aika vuodesta oli isompi juttu, sillä pidin hirveästi raketeista ja tinan valaminenkin oli hauskaa, mutta aikuisena uuden vuoden rientojen hohto on hiipunut. Tosin tästä lähtien voin keskittyä siihen, että tyttäreni saa hauskoja muistoja uuden vuoden juhlistaan.
Kyllä minä kaikesta huolimatta ajattelin jossain vaiheessa kömpiä ylös sohvalta ja mennä muutaman raketin ampumaan. Tarpeeksi vain vaatetta päälle, niin eiköhän tuolla sen verran tarkene.
Kuva on löytynyt Pinterestistä, mutta alkuperäinen on täältä.

Vaikka meillä tunnelma ei olekaan kovin juhlallinen, etsin Pinterestistä joitain uuden vuoden tunnelmaa luovia kuvia tätä blogitekstiä piristämään.
Mutta joka tapauksessa...

Hyvää uutta vuotta!!

2 kommenttia:

  1. Uusi vuosi, uudet haasteet ja täysillä niitä kohti. Onnekasta uutta vuotta teidän perheelle. Toivottavasti flunssa talttuu pikaisesti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright