Slider

Pitkästä aikaa lenkillä ja valokuvaamassa

2015-12-08

Meikä mamma teki tänään oikein uroteon ja uskaltautui pitkästä, pitkästä aikaa ihan kunnon lenkille ja valokuvaamaan. Varhain alkaneiden, voimakkaiden supistusten vuoksi, lääkäri määräsi minulle jossain vaiheessa enemmän lepoa, kuin liikuntaa. Joten olen oleskellut enemmän ja vähemmän neljän seinän sisällä koko syksyn. Nyt kun synnytyksen alkaminen olisi vähintäänkin suotavaa, päädyin vetämään töppöset jalkaan ja työntämään nenän ulos ovesta. Ja kyllä kannatti. Aloitin melko rauhallisesti, mutta lopulta uskalsin mennä ihan normaalia kävelyvauhtia. Ainakin siltä se minusta tuntui. Voihan olla, että olen vain töpötellyt eteenpäin ja luullut raittiinilman huumaamana käveleväni kovinkin reippaasti. Oli ihanaa kävellä hämärtyvässä illassa, pikku pakkasessa ja katsella jouluvaloja. Vaikka lumen puute hieman harmittaakin, niin kyllä nuo kaikki ihanat ja tunnelmalliset valot tuovat omalla tavallaan sitä kaivattua joulutunnelmaa.


Voin kertoa, että olo on myös sen mukainen, että on käyty vähän lenkillä. Juuri nyt uskallan väittää, että norsutkin ovat minua ketterämpiä ja alaruumista kolottaa, sekä jomottaa. Siitäkin huolimatta oli aivan mahtavaa käydä pitkästä aikaa kävelemässä.

7 kommenttia:

 1. Sä olet ollut ihan meidänkin kodin lähellä. Kahdessa alimmaisessa se pilkistää kauimpana :) Puoli vuotta reilut täällä asuttu ja tykätään kovasti. On tuo merikin ja ulkoilumaastot ihanat. Eiköhän kohta sullakin askel ole ketterämpi. H-hetki lähestyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kanava ja ranta on ihan mun lempi paikkoja Vuosaaressa ja aika usein, jos lenkille lähden, kävelen siihen suuntaan. Vaikka on täällä muitakin kivoja lenkkireittejä. Lisäksi olen huomannut, näin joulun alla, että juuri pimeällä tuo kanavanranta on kauneimmillaan kun ihmiset on laittaneet jouluvaloja parvekkeille ja ulos.

   Poista
  2. On ehdottomasti. Aiemmin asuin Kalliossa ja siellä ei juuri kukaan käyttänyt jouluvaloja. Onneksi täällä on toisin.

   Poista
 2. Loistavaa Jilli et oot jaksau lähteä lenkille, vaikka viimeistä viedään... Hyviä kuvia oot kyllä ottanut. :) Mäkin aina haaveilen että päästäis joskus asumaan lähelle näitä maisemia, mutta vielä taitaa hetken haaveena pysyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän sitä on hyvä lähteä, kun viimeistä viedään. Jos sitä vaikka lähtis tuo synnytys käyntiin.

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Varsinkin nuo mustavalkoiset ovat pysäyttäviä! Mahtaa tulla hyvä fiilis, kun pääsee vähän pihalle ihmettelemään. Onnittelut uroteosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidän itsekkin noista iso kontrastisista mustavalkoisista kuvista ja kyllä oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa kunnolla ulkoilemaan.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright