Slider

Meidän vaunut

2015-12-10


Ensin kuitenkin pientä päivitystä tähän minun raskaushepatoosi tilanteeseeni, josta olen puhunut postauksissa Pientä stressinpoikasta loppuraskauteen ja Terveisiä Kätilöopiston sairaalalta. Minulla oli tänään toinen kontrollikäynti Kättärillä, eli kävin eilen labrassa antamassa verikokeet ja tänään istumassa tunninverran käyrillä. Lääkäriä en tällä kertaa tavannut, mutta hyvin mukavan kätilön kuitenkin. Maksa-arvoni olivat laskeneet selvästi, vaikka olivatkin vielä himpun verran koholla. Uskon vakaasti, että lisäannos aloe veraa päivittäin on tehnyt tehtävänsä näiden tulosten suhteen. Ensi viikolla uusi aika lääkärille, vaikka minua hoitanut kätilö olikin vahvasti sitä mieltä, etten selviäisi niin pitkälle yhtenä kappaleena.

Eilisessä postauksessa kerroin teille hieman siitä, millaisena painajaisena olen kokenut lastenvaunujen metsästämisen ja samalla lupasin kertoa teille millaiset yksilöt meille lopulta kotiutuivat. Näitä yksilöitä ei Suomesta tällä hetkellä löydäkkään. Minulle nämä tulivat vastaan Tori.fi:ssä, kun selasin käytettyjä vaunuvaihtoehtoja. Tämä kyseinen yksilö on tullut Suomeen eräälle kaupalle koekappaleeksi, yrityksen harkitessa sitä myyntiin ja päätynyt siitä eräälle työntekijälle, joka puolestaan myi ne Torissa, kun ei tarvinnut kaksia yhdistelmävaunuja. Viikon ne olivat kuitenkin olleet myyjäperheellä koekäytössä ja myynti-ilmoituksessa niiden kerrottiin vastaavan ominaisuuksiltaan kutakuinkin Brio Smile vaunuja. Me kävimme niitä maanantaina katsomassa ja totesimme niiden täyttävän meidän tarpeemme todella hyvin. Jos joku haittatekijä pitäisi sanoa, niin vaunukoppa on hieman matalalla, mutta yritämme elää sen kanssa. Ja kaupasta pitää käydä hakemassa heijastinnauhaa, jotta sysimustista vaunuista saisi edes vähän näkyvämmät kun tuolla kaduilla kävelee.Mutta siis, me onnistuimme löytämään käytännössäkatsoen uudet rattaat, hyvään hintaan, ihan näin nettikirpputorin kautta. Täytyy sanoa, että tämä minun vaunupainajaiseni ei olisi voinut päättyä paremmin.
Ja muuten, tuon kuomussa roikkuvan, monenkirjavan ötökän tilalle olisi tarkoitus tehdä itse jotain hieman sievempää katseltavaa meidän vauvalle.

2 kommenttia:

 1. Mahtia että arvot on tullu alas, ei tarvi sitä asiaa ressailla <3

  Ihanat vaunut!! Munki pitäis hakia heijastinauhaa, on aika hassua että vaunuissa heijastimet puuttuu, aika tärkiä seikka omasta mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Oli todella huojentavaa kuulla, että arvot oli laskeneet. Tuntuu, että itseäkin kutittaa vähemmän tämän tiedon myötä. Ja vaunut ovat todella ihanat. Heijastinnauha on nyt ostettu, vielä sitä pitäisi liilmailla paikoilleen.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright