Slider

Joulun ensimmäinen lahja

2015-12-02

Aivan ensimmäiseksi vielä kiitokset positiivisista kommenteista ja tsemppauksista tuon eilisen postauksen yhteydessä. Tällä hetkellä kaikki näyttäisi olevan oikein hyvin. Kutinat ovat ja pysyvät, mutta vauva liikkuu ja jumppaa koko ajan niin ettei minun tarvitse edes erikseen liikkeitä laskeskella. Veikkaan, että homma olisi paljon stressaavampi, jos tämä meidän tapaus ei olisi luonnostaan tällainen aktiivipaketti. Mamma saa pitää mielenrauhansa, kun vauva liikkuu koko ajan ja kertoo näin, että kaikki on hyvin. Huomenna onkin sitten aika uusiin labrakokeisiin ja äitiyspolille lääkärintarkastukseen. Katsomme siis mitä tohtori asiaan sanoo, mutta toistaiseksi olo tuntuu hyvältä.
Nyt siihen varsinaiseen postausaiheeseen...


Olen saattanut mainita, että meillä on maailman ihanin ja meille sopivin neuvolan omaterveydenhoitaja. Tästä syystä sovimme mieheni kanssa, että muistaisimme häntä pienellä lahjuksella näin joulun alla ja kiittäisimme samalla saamastamme palvelusta. Itse tiedän omasta kokemuksesta, että hoitoalan ihmisiä muistetaan useammin niistä virheistä, kuin hyvistä teoista. Olen kyllä myös nähnyt sen miten palveluun tyytyväiset ihmiset muistavat hoitajiaan. Se on kuitenkin huomattavasti harvinaisempaa, kuin sen kritiikin antaminen. Osittain tästä syystä me päätimme muistaa omaa hoitajaamme näin joulun alla. Lahjan annoimme jo nyt, siltä varalta, että vauva päättää putkahtaa maailmaan ennen laskettua aikaa ja käynteihimme tulisi tauko ennen joulua.
Itse koristelemaani paperikassiin suhjahti kaunis Maria Drockilan kynttilä, paketillinen pipareita, sekä yksi Aloe Lips-puikko. Oli yksinkertaisesti ihanaa nähdä hänen ilahtunut ilmeensä, kun otimme lahjan esiin käyntimme viimeisillä minuuteilla. Terveydenhoitaja on kuitenkin ollut yksi tärkeimpiä tukiamme tässä raskauden aikana, vaikka meillä ei mitään isoja ongelmia ole ollutkaan. Minä olen jopa odottanut neuvolakäyntejämme ja sitä, että pääsen kertomaan hänelle miten homma on edennyt viime kertaisesta.

Paperipussi on ostettu Sinellistä. Lahjanauha, kassin yläreunaa kiertävä koristeteippi ja kirjainleimasimet, joilla teksti on painettu, ovat Tigerista. Lumihiutaleet piirsin vapaalla kädellä valkoisella permanenttitussilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright