Slider

Alpakkaa paijaamassa

2015-12-13


Nyt voin kertoa, että täällä ruudun takana on yksi hyvin väsynyt ja vähän kipeäkin mamma. Kipeys johtuu siitä, että tänään tuli käveltyä sellaiset 6-7 kilometriä, joista viimeiset 0,5 km oli ihan täyttä tuskaa. Voin kuitenkin kertoa, että ei harmita yhtään, vaikka nyt onkin olo vähän kärsinyt. Sitä on helpottanut kummasti kuuma suihku, glögi ja suolainen kinuskijäätelö. Miksi minä pöljä olen tänään yhtäkkiä ja yllättäen, ihan viimeisillään raskaana, lähtenyt kävelemään tuollaista lenkkiä? Syyskuussa kirjoitin Kahvila Kampelan pihapiirissä järjestetyistä Helsingin Venetsialaisista ja tällä kertaa samassa ympäristössä järjestettin Joulupolku. Ja sinnehän piti päästä. Tapahtuma alkoi puolenpäivän aikaan ja siellä tuntui olevan mukana koko Helsinki. Ohjelmaa oli järjestemässä taas lukuisat yritykset ja yhdistykset, päiväkoteja myöten. Paikalla oli myös kaksi terapia-alpakkaa. Minähän olin sitten ensimmäisenä siellä muiden lasten kanssa paijaamassa näitä eläimiä. Vesisateesta huolimatta kaverusten turkit olivat aivan uskomattoman pehmeitä ja pöyheitä. Joulupukkikin oli päässyt paikalle kuuntelemaan lasten joululahjatoiveita ja minun mielestäni tapahtuma oli oikein onnistunut ankeasta säästä huolimatta. Ensi vuonna sitten uudestaan vauvan kanssa, joka ei silloin ole enää ihan niin vauva.
Hyvää kolmatta adventtia. Nyt mamma käpertyy sohvannurkkaan kylkiasentoon ja yrittää saada rauhoituttua taas.

2 kommenttia:

  1. Mekin kiersimme joulupolun ekaa kertaa. Ilmaisia munkkeja ei jaksettu jonottaa. Sen sijaan makkara ja perunasalaatti piti ostaa. Kiva koko perheen tapahtuma. Lapsille vaikka mitä kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin jätettiin munkit mielummin muille. Minä kun olisin tuhonnut sen paketin kotona alle kahdessakymmenessä minuutissa. Joten mieluummin jätin ne sellaisille, joilla on enemmän itsehillintää tai useampi suu niitä tuhoamassa. Mutta kaikin puolin ihana koko perheentapahtuma. Koirillekin oli kivaa ohjelmaa järjestettynä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright