Slider

Yksin kotona

2015-11-07


Meillä on tänä lauantaina herätty jo hieman seitsemän jälkeen. Meidän herra lähti työporukan pikkujoulujen muodossa risteilemään lätäkön ylitse, joten minäkin nousin hyvissä ajoin saattelemaan herraa matkaan. Siinä sitten juotiin yhdessä aamukahvia ja juteltiin. Tuo ylempi kuva on otettu siinö aamukahvin ovella, kun aamu vasta sarasteli ikkunan takana. <3
Tietenkin minulla alkoi sitten supistella voimakkaasti noin tuntia ennen kun isännän piti lähteä. Jotkut supistuksista oli niin voimakkaita, että piti pistää hetkeksi ihan pitkälleen ja yrittää rauhoittua. Herra meinasi siinä vaiheessa jättää koko reissun välistä ja lähteä minun kanssani sairaalaan. Lupasin ilmoitella mahdollisista muutoksista matkan aikana ja ilmoittaa, jos reissusta kannattaisi suunnta suoraan Kätilöopistolle, joten lopulta hän suostui sitten lähtemään. Olisin varmaan heittänyt herran niska-pers otteella ulos ovesta, jos hän olisi vielä hetkenkin jatkanut vastaan väittämistä. Lähinnä sen vuoksi, että mitä todennäköisemmin supistukset olisivat loppuneet kuin seinään siinä vaiheessa, kun hän olisi ilmoittanut ettei tule. Enkä minä halua, että häneltä jää pikkujoulureissu työkavereiden kanssa väliin, nyt kun voi vielä melko huoletta lähteä.Myönnän, että kyllähän minua tällaisessa tilanteessa jännitti jäädät yksin kotiin ja mietinkin, että mitä jos neiti nyt sitten päättäisikin syöksyä maailmaan. Suppareita onkin ollut tässä sillä tavalla säännöllisen epäsäännöllisesti koko päivän ajan, mutta ei minulla nyt vielä tullut sellaista fiilistä, että pitäisi lähteä jonnekin. Soitin kyllä varmuuden vuoksi päivystykseen ja kysäisin, mikä olisi nyt kaikkein parasta. Minua neuvottiin ottamaan rauhallisesti, tarkkailemaan tilannetta ja ottamaan tarvittaessa särkylääkettä. Totesin, että selvä ja näillä onkin menty sitten tämä päivä. Supistukset tuntuvat nyt rauhoittuneen, ainakin toistaiseksi. Katsotaan nyt mitä ilta tuo tullessaan.
Muutoin tämä yksinolo onkin ollut erityisen rentouttavaa. Saan viettää hetken aikaa sitä laatuaikaa, maailman parhaimman tyypin, eli itseni kanssa.

Supistuksista huolimatta, minun täytyi iltapäivällä käydä kaupassa, josta kotiutin muun muassa kanasalaatin tarpeet, sekä hieman erikoisen saunakaverin itselleni.


Oikein näette. Minä pakkasin itselleni tänä iltana saunakassiin kaveriksi Ben & Jerry's:in jäätelön. Tiedän, että tapa on hieman eriskummallinen, mutta kokeilkaapa piruuttanne, kuinka hyvää on kylmä jäätelö saunassa. Enkä minä tietenkään joka lauantai syö jäätelöä saunassa. Tähän liittyy iseasiasiassa vanha sopimus siitä, että kun mieheni lähtee rilluttelemaan, minä saan Beniä ja Jerryä. :P Pitihän siitä sitten ottaa kaikki mahdollinen irti tästä sopimuksesta.
Nyt sitä sitten vietetään iltaa rauhassa ja nautitaan hetken hiljaisuudesta, ennen kuin itsäntä tulee taas kotiin. Onko teillä muuten jotain outoja tapoja?

2 kommenttia:

  1. Heh. Ei ollenkaan hullumpi saunakaveri sinulla. Niin herkkua, vaikka lauteilla sitä ei ole tullutkaan syötyä :) oma erikoinen tapani liittyy niin ikään jäätelöön. Oikeastaan tuutteihin. Syön ne nimittäin aina alhaalta ylöspäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Tapansa kullakin. Yksi pikkuveljistäni, aivan pienenä, söi jäätelöstä aina pelkän vohvelin. Mutta kun hänelle jäätelökioskilta sitten osti ihan vain pelkän vohvelin, se ei kelvannut. Kyllä siellä aina piti olla jäätelö sisällä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright