Slider

Vauvalle

2015-11-19

Ajattelin tämän postauksen sopivan tähän väliin, koska olemme huomenna ultraäänen jälkeen menossa äitini kanssa Ikeaan hakemaan muutamia olennaisia juttuja vauvaa varten. Tässä kun on hieman jo pelottanut, että neiti päättää syntyä ennen kuin saamme makuuhuoneen kuntoon häntä varten. Viikonloppu on siis näillä näkymin täynnä ohjelmaa. :)
Mutta nyt varsinaiseen aiheeseen...

Siinä vaiheessa kun raskaustesti näyttää positiivista, mieleen putkahtaa jossain vaiheessa pitkä lista tarvikkeista, joita pitää hankkia. Vaikka sitä ei lähtisikään hamstraamaan joka ikistä hilavitkutinta ja yleellisyys tuotetta, on olemassa joitain välttämättömyyksiä, jotka on hyvä hankkia tätä perheen uutta tulokasta varten. Tässä postauksessa minä aion esitellä teille niitä hieman isompia hankintoja (ja joitain turhuuksia), joita me olemme tekemässä tai joista minä haaveilen.
Koska näillä näkymin vauvalle on tulossa makuuhuoneeseen kaksi tiettyä omaa pistettä, joiden mukaan näitä tuotteita on hieman katsottu. Ensimmäinen on pinnasänky, eli vauvan oma "makuuhuone". Toinen on puolestaan vaatekaappi/hoitopöytä, jossa pitäisi olla sitten kädenulottuvilla monia tärkeitä tarpeita.


Vertailin aiemmin hieman erilaisia markkinoilla olevia pinnasänkyjä Mamma vertailee pinnasänkyjä- postauksessa ja Meidän tulevassa pinnasängyssä, minkä yksilön olen makuuhuoneeseemme valinnut. Ikean Stuva komeilee siksi kollaasin etummaisena. Etsinnässä olisi siihen sopiva valkoinen, pinnasängyn pehmuste ja muutamia neutraaleja lakanoita. Väriä vauvan neutraaliin petukseen toisi esimerkiksi Annon suloinen kettutyyny. Se on 100% puuvillaa, joten ei tarvitse pelätä vauvan herkän ihon kärsivän materiaalista. Samalla kun se miellyttäisi äidin sisustajansilmää, se toimisi lapselle pehmoleluna. Kodin 1:sen sivuilta löytyi myös muita vastaavanlaisia eläinaiheisia tyynyjä. Iittalan Aitio menee ehdottomasti niihin sisustushaaveisiin, jotka toteutuvat jonain kauniina päivänä. Suoraan sanottuna, voisin hankkia niitä parikin kappaletta tänne kotiin. Jotkut haaveilevat String hyllyistä, minä haaveilen Iittalan Aitiosta. Vaatekaapiksi/hoitopöydäksi valikoitui Ikeasta Hemnes lipasto. Vaikka haaveideni lastenhuone on melkoisen vaalea, tämä lipasto sopii paremmin ajatuksiini makuuhuoneen kokonaisuudesta. Sen päälle mahtuu poikittain sopivasti hoitoalusta ja vaikka Luhdan koreissa esille tykötarpeita, joita vaipanvaihdon ja pukeutumisen ohessa mahdollisesti tarvitsee. Skubbin laatikot auttavat puolestaan pitämään pienet vaatteet järjestyksessä lipaston sisäpuolella. Ehkä isikin tulee näiden avulla löytämään tavarat oikeilta paikoiltaan... Lipastoon on myös hakusessa uudet, mielenkiintoisemmat ja näyttävämmät vetimet, jotka tulisivat hieman esiin tummasta pinnasta.

*Kaikki tuotekuvat ovat lainattuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright