Slider

Valokuvia kotistudiossa, sekä luonnonhelmassa

2015-11-17

Tässä tuli vietettyä hieman blogivapaata sekä tarkoituksella, että tarkoituksemattomattomasti. Viikonlopun olin ihan tarkoituksella vapaalla ja keskityin aivan muihin juttuihin. Eilen puolestaan jouduin jälleen kestämään, sitä raskauden aikaista päänsärkyä, josta olen kertonut teille aikaisemminkin. Sen vuoksi en ole edes avannut konetta kolmeen päivään ja suoraan sanottuna, tässä ajassa on ehtinyt kertyä jopa hieman blogirästejä. Uusia postauksia on siis takuuvarmasti tulossa tässä lähipäivinä. Loppuviikosta matka käy myös odotetusti kohti Ikeaa, joten tulossa on myös kodin muutoksiin liittyviä juttuja.
Nyt kuitenkin menneestä viikonlopusta ja siitä, miksi en istunut koneen ääressä raapustamassa blogijuttuja.

Meillä oli viikonlopulle sovittuna ihan erityinen kyläreissu, itseasiassa meidän vapaamatkustajamme tulevien kummivanhempien luokse. Tämä kyseinen tuleva kummitäti on ottanut valokuvausharrastuksen nyt melkoisen tosissaan, kaikin puolin, joten pääsimme ottamaan meidän vauvavatsa kuvamme heidän luokseen. Lauantaiaamuna, kotona siis vallitsi melkoinen kaaos, kun minä pakkasin meille kyläilykamppeita, sekä kuvausrekvisiittaa, hätyyttelin kissoja karvaamasta laukkujen sisältöä ja meikkasin kuvausta varten.


Samalla kun ikuistimme  tämän pikkuisen yksiötä, saimme siis viettää aikaa hyvien ystäviemme kanssa. En voisi kuvitella mukavampaa ja luonnollisempaa tilannetta tällaiselle kuvaamselle. Varsinkin kun olin joissain kuvissa täysin ilman rihmankiertämääkään niin, oli miellyttävää, kun kameran takana oli joku tuttu. Tunnustan nimittäin, etten ole ihan täysin sinut kaikkien muotojeni kanssa, vaikka kehitystä itseluottamuksen saralla on tapahtunut parin viime vuoden aikana. Katsotaan, josko joku siveämpi kuva löytäisi myöhemmin tiensä myös tänne blogin puolelle ihasteltavaksi. En lupaa mitään varmaa.

Kuvia otettiin koko viikonloppu niin sisälle rakennetussa "studiossa", kuin ulkona. Ja sen perusteella, mitä raakoja kuvia ehdin näkemään, olen enemmän kuin tyytyväinen siihen mitä saimme aikaiseksi. Kaikki kuvat olivat todella kauniita ja allekirjoittanutkin näytti suurimmassa osassa melkoisen hyvältä. Siitäkin huolimatta, että olo oli aika ajoin yhtä ketterä kuin norsulla ja jotkut asennot ja niihin pääseminen vaativat melkoisesti puhinaa, kiroilua ja hikoilua. Kiitos siis Saippuakuplia olohuoneessa-blogin Hoolle ja muulle perheelle kuvauksista, sekä nautinnollisesta viikonlopusta ystävien kanssa.
Vaikka ne vatsakuvat eivät 100% varmuudellla tänne blogin puolelle eksy, niin tässä on ainakin muuta kulissientakana kuva.


 Mites siellä ruutujen toisella puolen? Miten teidän viikonloppunne ovat sujuneet? Entä millaisia kokemuksia siellä on vauvan yksiön kuvauksista?

2 kommenttia:

  1. Aikamoinen studio ollut teillä :) mahtavaa! Ja pieni blogivapaa on ymmärrettävää ja suotavaakin. Oman fiiliksen mukaan pitää mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin. Ja tunnelma oli tosiaan paljon vapautuneempi kuin ammattilaisen linssin edessä, vaikka kuvat olivatkin kuin ammattilaisen ottamia.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright