Slider

Uudet töppöset

2015-11-08

Nyt on päässyt käymään niin, ettei mammasta ole enää omia kengännauhojaan solmimaan. Tuo Ipanapa on yksiöineen edessä vaikka kuinka yrittäisi joogata. Tässä on siis jo tovin ollut harkinnassa sellaiset kengät, joihin voi joko vain hypätä tai ne voisi vain vetää jalkaan. Homma olisi huomattavasti yksinkertaisempi, jos tämä olisi kesävauva. Kesällä vaihtoehtoja olisi kaiken maailman läpysköissä, sandaaleissa ja jopa crockseissa. Talvella homma on hieman monimutkaisempi.
Tuotekuva lainattu.

Tämä ongelma sai minut miettimään jälleen niitä Uggin perustöppösiä, joita olen itseasiassa miettinyt varmaan parin vuoden ajan tulematta minkäänlaiseen päätökseen. Ja koska en ole yhtään varma, haluanko minä todella Uggit ja tuleeko niitä käytettyä tämän ajan jälkeen, tuntuu hieman tuhlaukselta ostaa päälle sadan euron kenkiä muutamaksi viikoksi. Homma olisi eri, jos olisin varma siitä, että haluan Uggit ja käyttäisin niitä jatkossakin. Sitten tätä ei olisi tarvinnut edes miettiä vaan mennä ja etsiä paras tarjous kyseisistä kengistä.

Perjantain kauppareissulla, kun olimme itseasiassa etsimässä miehelleni kenkiä, bongasin sattumalta Citymarketissa punaisella hintalapulla juurikin Uggin kaltaiset töppöset. Hintaa oli niinkin hulppeasti kuin 15 €.

Tiedän kenkien laadun olevan tässä tapauksessa varmasti myös sitä viidentoista euron luokkaa, mutta minulle diili on parempi kuin hyvä. Voin jatkaa jahkailuani vielä aitojen suhteen ja ehkä minä tällä tavalla saan edes vähän varmemman mielipiteen siitä haluanko aidot vai en. Ja jos nämä nyt päättävät hajota muutaman viikon käytön jälkeen tai jäävät raskauden jälkeen käyttämättä, menetys ei ole kovin iso.Nyt pari päivää näitä töppösiä testattuani, voin ilokseni kertoa, että ne ovat ajaneet asiansa. Varpaat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Töppöset tuntuvat jaloissa kohtuu mukavilta, mutta ennen kaikkea minun ulos lähtemiseni on helpottunut huomattavasti. Ihanaa kun näiden kanssa ei tarvitse harrastaa sitä kengännauhajoogaa, vaan töppöset voi vain vetää jalkoihin. Eli, vaikka mahdollisesti päätyisin joskus ne Uggit hommaamaan, niin kyllä nämä ovat toistaiseksi olleet oikein hyvä ostos.
Lupaan kiroilla sitten täällä blogin puolellella, jos kenkiin tulee joku vika, niin te lukijat voitte kommenteissa näpäyttää ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright