Slider

Luonnollinen meikki vauvavatsakuvauksiin

2015-11-18
Minut tuntevat saattavatkin tietää, että meikkaaminen on yksi intohimojani ja meikkini alkavat pian kaipaamaan säilytystä varten oman huoneen. Mietin paljon sitä, miten meikkaan ja laitan kasvoni mihinkin tilanteeseen, enkä tarvitse kovinkaan isoa tekosyytä heittää maaleja naamaan. Siitä huolimattakin, että olen usein töissä aivan all-naturel. Tämän vuoksi varastoon on kertynyt jos jonkinmoista purkkia, putelia ja palettia, joihin voimme haluttaessa palata ehkä myöhemmin.

Haluaisin kuitenkin kertoa hieman lauantaisesta kuvausmeikistäni, koska se oli yksi asia jota mietin melko perusteellisesti. Se taisi olla oikeastaan se ainut asia, jota mietin tässä kuvausten lähestyessä. En halunnut mihinkään kuviin mitään liian räväkkää, jota katuisin myöhemmin ja harmittelisi näyttäväni drag queenilta. Tarkoitus oli mennä kameran eteen lähes luonnollisena. Lisäksi, koska tarkoitus oli antaa meikin myös elää ja muuttaa sitä matkan varrella, halusin pohjan olevan mahdollisimman neutraali. Apu löytyi todella nopeasti jälleen aivan ihanan Maanon ansiosta. Maanon meikkitutoriaalit ovat moneen otteeseen toimineet tukena ja turvana, oppaana ja inspiraationa meikeilleni ja niin kävi nytkin. (Itseasiassa innostuin meikkaamisesta juuri näiden tutoriaalien avulla.) Tällä kertaa hyödynsin videota Jenni Vartiainen - Nettiin musiikkivideomeikki, joka sopi tilanteeseen täydellisesti. Iho oli tasaisen ja luonnollisen näköinen, mutta näytin silti siltä kuin meikkiä ei olisi ollut. Lauantai-illan mittaan lisäsin sitten vain hieman tummempaa väriä ja linerit. Sunnuntain ulkokuviin, meikkasin sitten selvästi vahvemmin.

2 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki tuo Maano. :) Huippua varmasti saada kauniita muistoja odotusajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maano on ihana. <3 Tutoriaalit on tosi monipuolisia ja hyvin tehty, plus tekijä on ihanan aito ja luonnollinen.
   Ja kyllä, odotan innolla, että saan käsitellyt kuvat viimein itselleni tarkasteltavaksi. Minusta on melkoisen vähän kuvia, varsinkin tältä raskausajalta, koska olen aina kameran väärällä puolella. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright