Slider

Ensimmäisen adventin aamu

2015-11-29


Hyvää ensimmäistä adventtia teille rakkaat lukijat. Niin se aika rientää, vastahan me nautimme kesästä ja nyt se joulun odotus varsinaisesti alkaa. Meillekin on vihdoin ja viimein, saanut laittaa ensimmäiset jouluiset jutut (adventtikynttilät) esille. Nyt pitäisi vielä hoputtaa miestä hakemaan se "taikalaatikko" tuolta kellarista, jotta pääsen laittamaan paikkoja oikein kunnolla jouluisiksi. Meillähän tosin odotetaan täällä myös jotain muutakin, kuin vain sitä aattoa ja pyhien tunnelmaa, sekä jännitetään missä se joulu tänä vuonna vietetään. Vaihtoehtoina kun on joko koti tai sitten Kätilöopiston sairaala.
Ja koska nämä alkavat olemaan meidän viimeisiä hetkiämme kotona kahdestaan, vaikka tuleva perheenjäsen onkin vahvasti läsnä vaikkei häntä näekään, päätimme nauttia hieman paremmasta aamiaisesta ihan vain aikuisten kesken. Minä nousin sängystä aikaisemmin, kuten aina ja ryhdyin siinä sitten kokkaamaan munakokkelia, nakkeja, pekonia, sekä sämpylöitä. Niin pitkälle en kuitenkaan tänään mennyt, että olisin leiponut heti aamusta tuoreita sämpylöitä, vaan tyydyimme tällä kertaa kaupan esipaistettuihin. Hyviä olivat siitä huolimatta. Sitä tulee melko harvoin hemmoteltua itseään yhtään millään, joten tällainen rauhallinen hetki sunnuntaiaamuna tuntui melkoiselta luksukselta. En muista milloin olisimme mieheni kanssa pysähtyneet tällä tavalla yhdessä heti aamusta. On tämä kuitenkin hieman eri juttu, kuin se pikainen aamukahvi. Totesimme, että tästä pitää yrittää tehdä ihan aktiivinen tapa, myös vauvan syntymän jälkeen. Ei nyt joka viikonloppu, mutta silloin tällöin.

Mutta hyvää joulun odotuksen alkua teille kaikille ja hyvää tulevaa viikkoa! Tämä mamma hiihtää seuraavaksi sänkyyn nukkumaan... Olo alkaa olla taas iltaa kohden melkoisen tukala.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä välillä pitääkin hemmotella itseään ja puolisoaan. Tuollainen herkkuaamupala on siihen just hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Tässä on ollut nyt niin paljon kaikkea vauvailua, että teki ihan hyvää olla hetken aikaa ihan vain aikuinen. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright