Slider

Adventtikynttilät

2015-11-30

Täällä blogissakin on ehkä käynyt ilmi, että olen melkoinen jouluihminen ja minulla sen odotus alkaa jo helmikuun tietämillä. Näin lähempänä h-hetkeä, olennaisena osana odotukseen kuuluvat myös adventtikynttilät. Tänä vuonna innostuin koritelemaan kynttilät hieman eri tavalla kuin yleensä. Kaikki paketissa-blogin pojat olivat tuunanneet omat kynttilänsä kivalla tavalla ja kertoivat siitä Adventtikynttilöiden koristelu kuvioteipillä-postauksessa. Minähän sitten päätin näppäränä tyttönä päätin tehdä perässä, kun idea oli niin hyvä.

Minun teippini on ihan vain Tigerista ja nuo kynttilöiden numerot ovat viime vuoden löytö Indiskasta. Heillä on niitä myynnissä tänäkin vuonna. Satuin pistämään tämän nimittäin merkille kun viime viikolla pyörähdin hakemassa kotiin heidän jouluteetään. Pidän numeroista edelleen valtavasti ja teippi tuo itseasiassa kivasti väriä muutoin valkoisiin kynttilöihin.8 kommenttia:

 1. Muistankin nuo adventtinumerot Indiskan jouluvalikoimasta! Ovat niin kauniita simppeleiden valkoisten kynttilöiden kyljessä. Mulla ei ole vielä adventtikynttilöitä, mutta ajattelin koota heti joulukuun alusta jonkun kivan kyhäelmän ikkunalle! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kauniit ja hieman erilaiset. Tykkään niistä hirmuisesti. Aluksi olin ajatellut etsi' ClassOlhsonilta jotkut simppelit osoitenumerot ajamaan samaa virkaa, mutta onneksi löysin nuo. Ovat enemmän minun näköiset.

   Poista
 2. Onpa kivat kynttilät. Nyt se joulukuu on viimein saapunut. Teillä taitaa olla joulunodotuksen lisäksi muunkinlaista odotusta ilmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep. 24 päivää jouluun ja 18 päivää laskettuun aikaan. En tiedä kumpaa odottaisi tällä kertaa enemmän ja saattavathan nuo mennä lopulta päällekäin.

   Poista
 3. Oikein mainiota joulukuun alkua! Onpa todella kauniit kynttilät ja tosi veikeä idea ripustaa nuo numerot noin. Thumbs up!

  VastaaPoista
 4. Kauniit adventtikynttilät olet kyllä koristellut!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright