Slider

Vauvakuulumisia

2015-10-20

Sain tässä facebookissa palautetta, että minä voisin postata vähän enemmän vauvajuttuja kun laskettu aikana lähenee kovaa vauhtia. Täytyyhän se myöntää, että viimeaikoina vauvailut ovat jääneet vähän vähemmälle sisustamisen ja kauneudenhoitojuttujen ohella. Mutta nyt lupaan lisätä hieman vauvajuttujen määrää. Lupaan teille tässä saman tien kaksi uutta vauva-aiheista postausta.

Eipä täällä ole juuri mitään erikoista tapahtunut. Laskettuun aikaan on nyt noin kaksi kuukautta. Mikä tarkoittaa sitä, että täällä hieman jännitetään sitä, missä osoitteessa meidän joulu vietetään. Vatsa ja vauva ovat kasvaneet nyt syksyn ajan tasaiseen tahtiin, mutta yläkäyrillä. Mikä tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa saatamme joutua ottamaan selvää vauvan koosta ja siitä pitääkö synnytys mahdollisesti käynnistää etukäteen. Muutoin kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Arvoni ovat olleet ihanteellisia alusta loppuun, vaikka sokerirasitus kokeessa käytiin kahteen kertaan ihan varmuuden vuoksi. Painoa on tullut ehkä enemmänkin, kuin olisi tarvinnut, joten tarkkailen nyt hieman tarkemmin ruokailuani. Se on kuitenkin pieni paha ja ajattelen mieluummin sitä, että synnytyksen jälkeen on vähemmän kiloja hävitettävänä.

Meidän vauva on varsinainen aktiivipaketti ja tuntuu touhuavan tuolla yksiössään koko ajan. Välillä niin, että maha ihan heiluu. Nyt touhuaminen on alkanut tosiaan tuntumaan ja hiljalleen jopa näkymään ulkopuolelle. Ihan uusi juttu, joka nyt on ilmenny on pikkuisen hikka, joka tuntuu vatsassa pieninä nykäyksinä.
Joka tapauksessa kaikki on nyt paremmin kuin hyvin. Täytyy sanoa, että vaikka harjoitussupistukseni ovatkin aika ajoin todella kipeitä ja minulle on lääkäri määrännyt enemmän liikuntaa kuin lepoa, niin loppujen lopuksi olen päässyt todella helpolla ja vähällä. Olen nimittäin saanut seurata vieressä parin ystäväni raskautta, jotka eivät menneet aivan yhtä mallikkaasti ja he joutuivat huolehtimaan monista asioista. Olen siis hyvin kiitollinen siitä, miten hyvin omat asiani ovat menneet, vaikka välillä sattuu ja kovaa. Onneksi minulla ja vauvalla on kaikki hyvin kipuilusta huolimatta. Toivottavasti meillä menee kaikki loppuun asti yhtä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright