Slider

Niistä lampuista vielä

2015-10-19

Pyykit on kuivumassa ja tiskit on pesty, joten mikä olisi sen parempi hetki kirjoittaa viikon ensimmäinen postaus.

Jatkan nyt tämän verran vielä lamppu aiheella. Jätetään ne yöpöydän lamput toistaiseksi rauhaan ja luodaan silmäys työpöydälle. Tällä hetkellä meillä on toinen noista vanhoista lampuista nyt työpöydän valona, mutta se on tarkoitus vaihtaa. Olen vilkuillut jo, hieman laiskasti, Ikean sivuilta työvalaisimia, mutta toistaiseksi tämä etsintä projekti on ollut aivan lähtökuopissaan.
Sitten, aivan sattumalta, eilen keksin minkä lampun haluan tuohon pöydän kulmalle koristamaan ja valaisemaan.
Tuotekuva lainattu täältä.

Meikäläinen on selvästi selviämässä hiljalleen designkammostaan ja oppimaan ettei desing olekaan automaattisesti pelkkiä rumia huonekaluja. Olen nimittäin totaallisen ihastunut Kube valaisimien rouheaan ja pelkistettyyn tyyliin. Erityisesti tämä Kuben pöytävalaisin kiehtoo minua. Olen pannut tämän kyseisen yksilön merkille jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt siitä on tullut varsinainen päiväuni.
Kube on suomalaisen Petri Seurin tuotemerkki. Seuri on suunnitellut upeita valaisimia sisätiloihin ja niitä on saatavina erikokoisina ja erivärisinä pöytä-, seinä- ja riippuvalaisimina. Kube valaisimet ovat kaikki käsityönä tehtyjä ja jokainen kappale on näin ollen uniikki.

Kuvat Ossi Rahivaara, lainattu täältä.

Mitäs te siellä päätteiden toisella puolella olette mieltä? Jo jonkin aikaa yksi suosikki materiaaleistani on ollut betoni. Yksi on syy siihen on ehdottomasti betonin elävä, kaunis pinta. Kuben muotoilu on myös kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. Lisäksi uskon vakaasti, että tämä sopii hyvin myös hieman koristeellisempien elementtien sekaan.

Ehkä tässä jossain vaiheessa tulee hankittua tällainen ensimmäinen, hieman isompi ja ennen kaikkea tietoinen desing hankinta meidän kotiimme.

Aurinkoista viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright