Slider

Meidän tuleva pinnasänky

2015-10-26

Koska minulta on pyydetty enemmän vauvajuttuja niin saamanne pitää. Onneksi nämä asiat ovat muutenkin tulossa ajankohtaisiksi nyt, kun meidän laskettu aikamme lähestyy kovaa vauhtia. On melkein pelottavaa ajatella, että vain muutama viikko enää ja tämä tähän asti mukana kulkenut reissaaja on valmis syntymään, vaikka laskettuaika onkin pidemmällä.

Mutta vielä tässä on aikaa, joten puhutaanpa vähän vielä pinnasängyistä. Mamma vertailee pinnasänkyjä-postaukseen olin koonnut valikoiman sellaisia pinnasänkyjä, jotka miellyttivät minun silmääni ja jotka olisivat voineet olla meille niitä oikeita. Kerroin samassa postauksessa, että yksi kollaasissa esittelemistäni vaihtoehdoista tulee oikeasti kotiutumaan lopulta meille. Toisin kuin vaunujen kanssa, joista tulen näkemään vielä painajaisia, pinnasängyn valinta oli lopulta yksi helpoimpia ratkaisuja ja malli oli päätetty jo ennen kuin raskauden jatkuminen oli varmaa. Tykästyin nimittäin nopeasti Ikean kokovalkoiseen Stuvaan. Päätöstä helpotti entisestään se, että näin sen pian ensisilmäyksen jälkeen ihan konkreettisessa käytössä ystäväpariskunnan luona.
Kuvat lainattu täältä.

Tykkään erityisesti sängyn jämäkästä ja yksinkertaisesta ulkomuodosta. Siinä ei ole mitään ylimääräistä, johon olisi vaara kyllästyä pidemmän käytön jälkeen. Sängyn ominaisuuksiin kuuluu pohjan siirtäminen kahteen eri tasoon. Tämä hankaloittaa sitä, että taapertaja pääsee kasvaessaan kiipeämään laitojen ylitse. Lisäksi, kun lapsi on tarpeeksi vanha, toinen laita voidaan irrottaa ja pinnasänky muuttuu ensisängyksi. Tämä on positiivista, koska se lisää sängyn käyttöikää. Isoin plussa on kuitenkin alapuolen laatikot, joilla on mahdollista saada lisää säilytystilaa pienessä asunnossa.


Vielä tätä ei ole meille kotiin Ikeasta haettu tilaa viemään, mutta hyvin pian minun on delegoitava homma eteenpäin. Minusta ei taida olla enää shoppailijaksi, mutta onneksi on mies ja sukulaisia, jotka voi hommaan rekrytoida. Mutta mitä pidätte? Kotona otettuja valokuvia tulee varmasti siinä vaiheessa kun sänky on omalla paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright