Slider

KappAhlin Newbie

2015-11-05

Nyt tulee taas vauvapostausta. Meillä on melkoisen hyvä tilanne vauvanvaatteiden suhteen. Itseasiassa todella hyvä. Tällä uudella tulokkaalla on hyvä vaatevaraston pohja vuoden päiviksi. Lähipiiristä nimittäin löytyy parikin pientä tyttöä, joiden äidit mielellään kierättävät pieneksi jääneet meille. Minä olen myös tehnyt joitain hankintoja myös itse niin kirppareilta, kuin ihan uusina kaupasta. Aion myös jatkaa tällä linjalla tulevaisuudessakin. Vielä on jotain pientä hankittavaa, josta en aio ottaa suurtakaan stressiä, kun pohja on jo niin hyvä.

"NEWBIE - LOVE AND CARE FOR THE NEWBORN FUTURE"

Halusin nyt kuitenkin tehdä oman pikku postauksen eräästä lempi lastenvaate merkistä. Tämä on ollut lemppari jo ennen kuin sain tietää omasta raskaudestani ja ystävien lapsien paketeista on yleensä paljastunut tämän merkin vaatteita. Äidit ovat ilahtuneet vaatteista, vaikka lapset olisivat varmaan toivoneet, jotain kovempaa lahjaa. Kun sitten sain kuulla raskaudestani totesin, että tulen hankkimaan näitä myös omalle vauvalleni. Kyseessä on nimittäin KappAhlin Newbie tuotemerkki.
Tuotemerkin alla on todella ihania bodyja, neuleita, myssyjä, housuja, legginssejä, jumpsuitteja, mekkoja, mutta myös joitain hurmaavia sisustustuotteita niille perheen pienimmille. Kollaasia tehdessäni huomasin, että suurimmassa osassa oli materiaaliksi merkitty 100% puuvilla, mikä on tietysti plussaa. Tulevana äitinä osaan arvostaa pienten vaatteita, jotka eivät ärsytä herkkää ihoa ja ovat luonnonmukaisia.

Kokosin teille pienen kollaasin vaatteista, joita voisin meidän pienen vaatekaappiin kotiutta.
Tuotekuvat lainattu.


Kollaasista löytyy parikin neuletta, sillä niitä kaipasin hieman lisää. Bodyja ja pöksyjä meillä on, mutta hieman paksummat puserot ja tavalliset paitikset ovat hieman hakusessa. Erityisesti tuo musta paitis viehättää. Ehkä jopa niin paljon, että saatan naputella tilauksen KappAhlin verkkokaupassa. Samoin mekko tai kaksi saattaisivat olla ihan tervetulleita. Tutteja meillä ei ole talossa vielä yhtään, mutta noista Newbie tuteista olen jopa vähän haaveillut. Ne ovat omalla neutraalilla tavallaan todella kauniit.
Kollaasista taitaa näkyä kumpaa sorttia tämä meidän tulokkaamme on. Newbiellä iso osa vaatteista, on selkeästi joko pojille tai tytöille, mistä ehkä pieni miinus. Kollaasin ensimmäinen neulepusero on mahdollisesti suunniteltu ennemmin poikia varten, mutta kyllä minä voisin pukea sen myös pienelle leidille.

Mitäs tykkäätte Newbiestä ja tästä postuksesta? Ajattelin, että voisin tehdä vastaavanlaisen postauksen myös eräästä toisesta merkistä, joka on noussut lemppariksi, nyt kun tulee itselle shoppailtua vaatteita vähän vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright