Slider

Kamalan kallis hoitolaukku

2015-10-27

Minun hoitolaukkuhaaveeni on herättänyt tietyissä ystävissä ja lähipiirissä kauhunsekaisia tuntemuksia. Miksi? No koska, laukku josta haaveilen maksaa 259,00 €. Se on melkoisen suolainen hinta hoitolaukusta, tiedän sen itsekkin. Sitä ei tarvitse minulle taas kertoa. Mutta uskokaa tai älkää, minun perimmäisen pihi avomiehenikin kannattaa tämän laukun hankintaa. Miksi? Syitä on muutamakin.
Kuva lainattu täältä.


Hoitolaukku, josta nyt puhutaan on Storksakin Elizabeth tuollaisena konjakin värisenä vaihtoehtona. Bebesin  nettisivuilla tätä hoitolaukkua kuvaillaan näin:

Hoitolaukku, joka on Storksak laukkumalliston klassinen keulakuva. Laukkuun mahtuu mukaan kaikki tarvittava kun lähdetään vauvan kanssa liikenteeseen. Tavarat pysyvät järjestyksessä useissa erilaisissa sisätaskuissa ja myös kännykälle ja avaimille löytyy omat paikat.

Ja nyt puhutaan niistä syistä, miksi minä haluan sijoittaa hoitolaukkuuni rahaa hieman enemmän. Käyn ne läpi sattuman varaisessa järjestyksessä, sillä ne ovat kaikki vaikuttaneet päätökseeni.

Laukku on aitoa nahkaa, eli käyttöikä on pitkä. Ystävälläni on ollut saman mallin laukku, mustana, yli vuoden ja se on nyt alkanut osoittaa tarvetta pikku huollolle. Huollon jälkeen se olisi taas kuin uusi. Käyttöikää lisää laadukkaan materiaalin kaverina se, että laukku on hyvin klassisen näköinen. No, miksi minä vaadin hoitolaukultani pitkää käyttöikää, kun ei sitä tarvita vauvan kanssa kuin hetki? Noh, minä ajattelin hankkia lisää niitä vauvoja. Näillä näkymin haaveilen useammasta lapsesta, eikä se ole käsittääkseni huono juttu, jos tavaroita saa kierrätettyä vanhemmalta nuoremmalle. Kun lapset eivät ole enää hoitolaukkuiässä, käytän tuota itse. Se on kaunis ja tilava, joten mamma voi hyvin ottaa siitä itselleen käsilaukun.

Jatketaanpa sitten muilla syillä.
Laukku on aikuismaisen näköinen, eikä liian naisellinen, joten haluaisin uskoa isinkin pärjäävän tämän kanssa. En usko meidän isännänkään nolostelevan, jos joutuu välillä jäämään laukun ja vauvan kanssa kahden jonnekin. Tiedän sen, että oma avomieheni ei välttämättä innostuisi hempeän vaaleanpunaisesta hoitolaukusta, jota hänenkin pitäisi kantaa ympäriinsä.

Laukku on tilava ja suunniteltu nimenomaan hoitolaukuksi, joten kaikki tarpeellinen mahtuu varmasti mukaan ja niille on oma paikkansa. Myös äidin tai isin tai molempien omaisuus mahtuu laukkuun mukaan. Sen verran olen ystäviäni seurannut, että kun vauvan kanssa lähdetään ihan vain kyläilemään iltapäiväksi, mukana pitää olla yhtä ja toista. 
Kuva lainattu.
Yhteenvetona, tämä hoitolaukku on harkittu sijoitus ja päätös, eikä sellainen hetken mielijohde. Onhan se kallis, mutta uskoisin sen olevan penniensä arvoinen ja maksamaan itsensä takaisin vuosien varrella.

2 kommenttia:

  1. Usein kun ostaa kunnon laatua, se on pitkällä aikavälillä hyvä sijoitus ja maksaa rahansa takaisin. Ostin 10 vuotta sitten nahkaiset kengät jotka taisivat maksaa 200 euroa. Kyllä kirpaisi silloin ostos, mutta ne ovat edelleen minulla käytössä ja täysin hyvässä kunnossa. Sen sijaan muut kengät ovat kestäneet vuoden tai maksimissaan pari. Nyttemmin olen ollut iloinen että hankin kengät silloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joistain asioista kannattaa maksaa hieman enemmän. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright