Slider

Ihana Holly & Whyte

2015-10-02

Nyt se on vain pakko myöntää. Kesä on takana päin ja syksy enemmänkin kuin vain tuloillaan, se on jo täällä. Meidän kaikkien on siis aika ryhtyä miettimään syksyistä pukeutumista. Minä yritän pidättäytyä ylenpalttisesta shoppailusta toistaiseksi tämän vatsani kanssa. Koska raha ei kasva puussa minun täytyy yrittää ajatella taloudellisesti ja äitiysvaatteet on tarkoitettu niin lyhyelle ajalle. Varsinkin kun minä edelleen pystyn pukeutumaan suurimpaan osaan tavallisista vaatteistani, vaikka H-hetkeen on jo alle kolme kuukautta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemmekö voisi ainakin puhua shoppailusta. Varsinkin kun tällä hetkellä muodista ja vaatteista bloggaaminen on jäänyt tähän mennessä olemattomaksi. Asia pitää korjata, koska myös vaatteet ja niiden shoppailu on minulle rakas aihe.
Aloitetaan siis yhdestä syyslemppareistani.

Lindexillä on oma Holly & Whyte-niminen naisten vaatemallisto, johon minä olen henkilökohtaisesti todella ihastunut. Näin mallistoa kuvaillaan Lindexin nettisivuilla.
Kuva lainattu.

Klassikkotuotteet ovat saaneet trendikkään ja raikkaan ilmeen.
Mallisto on täynnä preppy-henkisiä suosikkituotteita
ja ihastuttavan värikkäitä asusteita.

Joka kauden uusista mallistoista on ehdottomasti haettava ne omat lempparit kotiin. Ajattelin nyt silmäillä mallistoa ainakin nettikaupasta ja poimia sieltä omat suosikit tähän postaukseen, vaikka shoppailu itsessään jäisikin tällä kertaa vähän vähemmälle. Koska mallisto on yksinkertaisesti vain niin ihana.
Nopealla läpivilkaisulla panin merkille, että syksyn mallistoon kuuluu paljon erilaisia neuleita, skottiruutua ja tummia värejä. Väripilkkujakin mallistosta löytyy, samoin valkoista.
Tuotekuva lainattu täältä.

Holly & Whyte-neuletakki, hinta 39,95 €. Lindexin omin sanoin: Moderni versio klassisesta neuletakista, jossa on koristeellinen, kullanvärinen vetoketju ja tyylikkäät keinomokkapaikat kyynärpäissä.
Neuletakkia on saatavana sekä vihreänä, että laivastonsinisenä. Itseäni kiehtoo nimenomaan tämä sininen versio. Hieman vino vetoketju on aivan ihana, samoin keinonahkapaikat kyynärpäissä.
Tuotekuva lainattu täältä.
Holly & Whyte-paita, 19,95 €. Lindex; Kettu, jolla on kultaiset silmälasit. Pue päälle myös suosikkifarkut ja pehmeä neule, jolloin tyylisi on klassinen.
Aivan ihana kettu paituli. Olen aina pitänyt ketuista, joten tämä olisi ihan omiaan minulle. Vanhasta kokemuksesta tiedän, että Holly & Whyten t-paidat ovat todella mukavia päällä. Materiaali on todella pehmeää ja ilmavaa. Mallitkaan eivät myöskään ahdista tai purista mistään kohtaa. Suosittelen kokeilemaan.
Tuotekuva lainattu täältä.
Holly & Whyte-neulemekko, hinta 39,95 €. Lindex: Tyylikäs ja mukava poolokaulusmekko, joka on tämän sesongin must-tuote.
Olen tässä lähiaikoina ihastunut neulemekkoihin, joita vaatekaappiinikin on ilmestynyt muutamia. Olisi siis mukavaa kotiuttaa myös tämä versio. Tuotetta saa tällaisena ruskeana tai laivastonsinisenä. Erityisesti pidän poolokauluksesta.
Tuotekuva lainattu täältä.
Holly & Whyte-hame, hinta 29,95 €. Lindex: Klassinen trenssi on saanut uutta ilmettä ja muuntautunut uskomattoman tyylikkääksi hameeksi. Yhdistä hameen korkea ja laskostettu paperbag-vyötärö yksinkertaisen neuleen tai puseron kanssa tyylikästä kontrastia varten.
Minusta on ihanaa, että tästä hameesta tulee oikeasti mieleen perinteinen trenssitakki.
Tuotekuva lainattu täältä.
Holly & Whyte-käsilaukku, hinta 34,95 €. Lindex: Olkalaukku on kauniisti värjättyä nahkajäljitelmää ja siinä on kiiltävät yksityiskohdat ja kaksi etutaskua.
Oikea nahka olisi tosi iso plussa, mutta ei sen puute tämän laukun ulkonäköä pahenna. Laukku on todella kiva ja voisin lisätä sen hyvillä mielin ostoslistalleni. Katsotaan, josko se ehkä eksyisikin meille.
Tuotekuva lainattu täältä.
Ihana skottiruudullinen Holly & Whyte-huivi, hinta 24,95 €. Tämä huivi sopii kylmiin säihin punaisen skottiruutukuvion ja pehmeän neulosen ansiosta.
Todella kiva. Tämä onkin sellainen, jonka voisin käydä kotiuttamassa kotiin. Huivin kanssa kun ei tarvitse huolehtia siitä, millaiseen kuntoon kroppa jää raskauden jälkeen. ;)

No niin. Tässä oli vain muutamia suosikkejani, joita poimin Lindexin verkkokaupasta. Teidän kannattaa oikeasti käydä vilkaisemassa tarjontaa myös itse, sillä tuotteita on paljon, paljon enemmän. Esimerkiksi huiveja, jotka voisin kotiuttaa oli useampi kuin vain tämä yllä näkyvä ihanuus.
Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan kyseisestä mallistosta? Onko joku yhtä hurahtanut siihen kuin minäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright